برگ_در_آسمان مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 عنوان دخترا با این شرط ازدواج میکنید ک بگه اگه تو داشتی خرج کن اگه من داشتم خرج میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 145 پست ؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. 1404/08/05 | 20:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 به نظرم باهاش هم کلام نشونه و تمام مگر بخوای یه عمر بیگاری بکشی و حقوقتو تقدیمش کنی و باز برای پول ا ... ب خدا بحث خسیسی نیستا بحث وظیفس آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 2630 خب اوکی تو هم همیشه غذا درست کنی هم همه کارای خونه با خودت باشه پول هم خودت بیاری تو خونه بعد بچه داری هم با خودت باشه آقا کدوم قسمت زندگیو میگیره؟ خودشو میاره؟ خسته نشه
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 درامدش خیلی پایینه؟ اصن نگفته فقط حرف میکشه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 12903 ببخشید ولی این مرد واست زندگی نمیسازع عملن دارع میگه باید کار کنی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
زیرسایه_مولاعلی عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 2367 واقعیت زندگی همینه اما طرف اول کار این حرف ها رو بزنه ی جای کار میلنگه پس کنسله خونواده ات ی چیزی میدونن که میگن ن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 باید برعکس میگفت الان من دارم پس فردا ی وقت من نداشتم تو بده😂 گربه رو دم هجله کشته😅 آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
kale_kharab عضویت: 1403/10/30 تعداد پست: 589 عزیزم اون وظیفشه خرج رو بده و اگه یروزی یجایی گیر کردین و شما تونستی خرج کنی خب چرا نکنیاما مدام و نوبتی نه! خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 538 آهان ب نظرت فردا پشیمون نمیشیم؟ يه مرد ايراني ١٠٠٪ در عوض ٥ سال چنان پشيمونت ميكنه كه بگي دور از جون چه غلطي كردم!
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 538 ینی میگه الان من پول غذا ندارم تو بدا فردا داشتم میدم الان تو پول پیش مغازه بده فردا داشتم میدمالان ... يعني چي؟ به نام خودش باشه؟؟؟
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 ببين شما اگه يه خانم بودي كه داري توي فرانكفورت يا استكهلم زندگي ميكنه ميگفتم بله درستش اينهاما نميت ... آخه اینا از قانون اروپا فقط همینو بلدن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 يعني چي؟ به نام خودش باشه؟؟؟ بله آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 يعني چي؟ به نام خودش باشه؟؟؟ اگه بهت بگم امروز چی شنیدم ازش حالت بد میشهزنگ زد گف وقت استراحتمونه دارم ناهار میخورمگفتم چقد دیر گف پول نداشتم پول میریزی برام ناهار بگیرم بخورمی جوری نشدید شما؟من خداشاهده ی جوری شدم. آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7687 اشتباه محض شما ک آقایید میتونی دو سال بعد رو حدس بزنیدمن میگم رهام میکنه میره دنبال یکی دیگه من فقط پلشم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.