2777
2789
به نظرم باهاش هم کلام نشونه و تمام مگر بخوای یه عمر بیگاری بکشی و حقوقتو تقدیمش کنی و باز برای پول ا ...

ب خدا بحث خسیسی نیستا 

بحث وظیفس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون وظیفشه خرج رو بده و اگه یروزی یجایی گیر کردین و شما تونستی خرج کنی خب چرا نکنی

اما مدام و نوبتی نه!

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

ببين شما اگه يه خانم بودي كه داري توي فرانكفورت يا استكهلم زندگي ميكنه ميگفتم بله درستش اينهاما نميت ...

آخه اینا از قانون اروپا فقط همینو بلدن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

يعني چي؟ به نام خودش باشه؟؟؟

اگه بهت بگم امروز چی شنیدم ازش حالت بد میشه

زنگ زد گف وقت استراحتمونه دارم ناهار میخورم

گفتم چقد دیر 

گف پول نداشتم پول میریزی برام ناهار بگیرم بخورم

ی جوری نشدید شما؟

من خداشاهده ی جوری شدم.

اشتباه محض

شما ک آقایید میتونی دو سال بعد رو حدس بزنید

من میگم رهام میکنه میره دنبال یکی دیگه من فقط پلشم