برگ_در_آسمان مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 عنوان دخترا با این شرط ازدواج میکنید ک بگه اگه تو داشتی خرج کن اگه من داشتم خرج میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 145 پست ؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. دیروز | 20:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارامش۹۱۵ عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 266 ینی دنبال بهونس ک بره؟ اینطور به ذهن میاد بعیده یک آدم اینقدرندونه .به تحصیلات و سطح اجتماعیش میخوره که رفتار کردن با خانمها را ندونه؟
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 اینطور به ذهن میاد بعیده یک آدم اینقدرندونه .به تحصیلات و سطح اجتماعیش میخوره که رفتار کردن با خانمه ... نه راستش آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 اینطور به ذهن میاد بعیده یک آدم اینقدرندونه .به تحصیلات و سطح اجتماعیش میخوره که رفتار کردن با خانمه ... ینی میگی میخواد من رد کنم؟ آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ارامش۹۱۵ عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 266 یک جایی هم یه اشاره کردی که حرفی برای جدایی و پلن خودت گفتی حرفی نزده
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 یک جایی هم یه اشاره کردی که حرفی برای جدایی و پلن خودت گفتی حرفی نزده دقیقا پیامشم اللن دارم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ارامش۹۱۵ عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 266 ینی میگی میخواد من رد کنم؟ اینی طور که شما گفتید این به ذهن من میاد .لول اجتماعی و ای کیو و شعور اجتماعیش چه جوریه؟
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 اینی طور که شما گفتید این به ذهن من میاد .لول اجتماعی و ای کیو و شعور اجتماعیش چه جوریه؟ خیلی خوبه راستش آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ارامش۹۱۵ عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 266 آخه چه جوری با کلاس تحصیلکرده و با لول هست که روش میشه بگه پول بریز غذا بخرم مگر اینکه رابطه را بخواد به بیراهه ببره یا کنسل کنه
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 آخه چه جوری با کلاس تحصیلکرده و با لول هست که روش میشه بگه پول بریز غذا بخرم مگر اینکه رابطه را بخوا ... کاربرام اتفاقا ب ی چیزایی اشاره کردن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7631 اوه اوه دکمشو بزن بره گمشه احمقو تصمیممو گرفتم ک امروز بهش ن بگم ک برهب بعدشم فک نکنم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.