2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 117 پست
کاش احترام گزااشتن بهمو یاد بگیریم حداقل جلوی ملت یه بنده خدایی نشسته بود همه جا گفته بود زنمو دوست ...

احتمالش زیاده که الان باهم خوب باشن اون چون قبلا شوهرش پیش بقیه اینجوری گفته فک می‌کنه دیگران خوب بودن الانشونو کسی باور نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همچین فامیلی قطع رابطه کن ! وقتی شما میفهمی برات خوبه و کافیه پس مطمین باش هست ...بقیه حرفاشون از ...

قطعا همینه 

دست من نیست ک زنگ میزنن حرف میزنن میکن در شان شما نیستن 

حالا مشکلی ندارنااا فقط سطح ما یکم بالاتره 

کاربری از آذر ماه دست منه 

ن اصلااا پلی خیلی حس بدیع انگار سر شکسته شدم

شغلشون چیه؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

چن روز قبل عروسی شوهرم ی استوری عاشقانه گذاشته بود خالش براش نوشته بود ایشالا که خوشبخت بشین ولی این ...

چقدر احمقن فدای سرت شعور بعضیا در همین حده باهاشون صمیمی نشو چون بازم زخم میزنن 

اخی کاش همین قسمت که رنم بوی بد میده رو نگفته بود لاقل من اینجپر چیزا خیلی برام سنگینن

اره بنده خدا فک کن از جاریت بشنوی ک شوهرت رفته تو یه جعمی گفته زنم دوست ندارم دهنش بوی بد میده فلان من سکته میکنم

ماهم خیلی خاطرات بدی از دوران عقد داریم ینی همه اطرافیان از مشکلات ما باخبر میشدن حتی همسایه ها ب لط ...

منم هرچی کشیدم بخاطر بچگی و خام بودن شوهرمه 

الان فامیلاتون باور کردن که خوبین؟ 

حالا منم نامزدم خیلی دارم‌ اذیت میشم‌فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست منظورم عمه عموعه ن ...

ویلسون کن ،بگو حالا ببینیم دخترای شما رو کی میگیره،مطمئن باش حسودی میکنن

این نیز بگذرد...

منم هرچی کشیدم بخاطر بچگی و خام بودن شوهرمه الان فامیلاتون باور کردن که خوبین؟

بلههه....چون خیلی جاها همسرم ازم حمایت کرد بویژه جلوی خونواده اش....بعدم اینکه مامانش هرجا نشست گفت پسرم از وقتی زن گرفت دیگه از ما برید انقدر ک دوستش داره و ب حرفشه ...حالا نمیگه چون ما واقعیت خودمونو نشون دادیم پسرم ازمون برید

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️