2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوهزار بار حرفامو زدم وقتی هیچ‌وقت دردم کم نشده چون اصلا همسرم متاسف نیست برا کارای کرده و حق بهم ...

به نظرم فقط زمان میتونه کمک کنه

بالاخره یه روز رها میشی 

اما تا اون روز این زخم ها ی  عمیق که مثل یه سنگ رو سینه ی ادمه رو با خودت حمل میکنی

مشکلت رو نخوندم 

به همسرت محبت کن 

وبا صبر ومحبت بهش بگو من هم از تو انتظار دارم کمکم کنی 

کمکم کنی فراموش کنم

خواسته هات رو آروم آروم بهش بگو 

وقتی ادمهای خوبی هستن محل نده به حرف بقیه

هستن خودش خیلی خوبه دو ساله همشو باهمیم اون اشتباه داشته من اشتباه داشتم هزار بار همو بخشیدیم 

تا ب اینجا رسیدیم اما دارن ذوقمو ک،ر می‌کنن با حرفاشون 

سالم بوده من اولین عشقشم از این پسرا نبوده تو دوران مجردی هزار تا غلط می‌کنن 🥹🥹🥹

کاربری از آذر ماه دست منه 

ینی میگی شوهرم از چشمم افتاده؟

اسی یه چیزی میگم لطفا اویز گوشت کن.

تاپیکت خوندم یاد ۱۲ سال پیش زندگی خودم افتادم.الانم با ۲ تا بچه بازم همینه وضعم.

لطفا فعلا به هیچ وجه بچه نیار.

دوم یه حرفه یاد بگیر خیاطی یا ارایشگاه.یا اصلا برو سر کار و برای خودت پس انداز کن.به این مرد وابسته بشی بیچاره ای.۱۲ سال دیگه میشی من،که اضافه وزن داره هیچ پولی نداره بخاطر بچه داری و شوهرشم پشتش نیست.نه پای رفتن دارم نه از موندنم راضی ام.

به فکر درامد باش و فقط با زبون خوش با شوهرت حرف بزن .

با خودت عهد کن بگو ۲سال هر چی بگه میگم چشم.با زبون خوش و مهربانی کنارش باش.فک کن یه خدمتکار مرد داری که تمام هزینه هاتم قبول کرده.با این تصور ،اگه پشتت نباشه به دلت نمیاد تازه کلی هم بخاطر زحماتش ازش تشکر میکنی.و توی این دو سال انقدر برای خودت پشتوانه درست کن که اگه رفتی قهر،برای نون شبت محتاج کسی نبتشی چون دستت کوتاهه.تجربه ۱۲ ساله من