2777
2789
عنوان

معلما مفت خورن🤫🤫🤫

1441 بازدید | 98 پست

اره من یکی از همون مفت خورایی هستم که ساعت ها میشینیم کاردستی و بازی خودم طراحی میکنم تا بچه ها خسته نشن

و هزینه همه رو خودم پرداخت میکنم.

آخر هفته کلی برگه تصحیح میکنم و یکی یکی سؤالاتش رو تحلیل میکنم همراه با نکات وویس میگیرم میذارم تو گروه

سؤالات متفاوت برا هر کلاس خودم طراحی میکنم همراه با تصاویر متنوع 

انیمیشن پخش میکنم 

خودم میرم برا بچه ها کتاب کار میخرم

و حتی روز تعطیل هم در خدمت دانش آموزامم 

اره من مفت خورم:)))))

بعضیا فقط بلدن روز آدم رو خراب کنن:)

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

اونایی که اینجور صحبت میکنن سطحی بینن و زیاد اهل تعقل نیستن جدی نگیر 

وگرنه معلم معمار ادب و فرهنگ هست

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یعنی طرفدار درجه یک معلم ها هستم ولی امسال به معلم به درد نخور و فوق العاده خنگ و احمق گیر دخترم افتاده ها  یه شات بدم از نمونه تکالیف هوایی که می‌فرسته خنده آت میگیره اعتراض هم کردیم بدتر از قبل شد 

اصلا انگار این خانم معلم نیست به شخص بیسواده از کوچه پیداش کردن 

خدا ازش نگذره

حقوق میگیری مگه مفتی انجام میدی

چه ربطی داره؟

اینکه من از جیب خودم هزینه کنم وظیفه من نیست

و اینکه چرا میگن مفت خور؟ مگه ما زحمت نمیکشیم؟

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

عزیزم معلمها خیلی عزیزن البته همه نه 

ولی این شغلیه که خود ادم انتخاب میگنه بالا پایین داره 

مثلا پرستاری بانک و .... همه سختیای خودشا داره معلمیم همینه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

رهاکن حرفارو وبه کارخودت ادامه بدهممنون بابت زحماتت گلم

🌸🌸

وای من یعنی طرفدار درجه یک معلم ها هستم ولی امسال به معلم به درد نخور و فوق العاده خنگ و احمق گیر دخ ...

معلم امسال دختر من تو جلسه علنا گف کسی حق اعتراض به روش من و نداره! انگار طلبکارمونه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
وای من یعنی طرفدار درجه یک معلم ها هستم ولی امسال به معلم به درد نخور و فوق العاده خنگ و احمق گیر دخ ...

آخ نگواززمان استخدامی ها هرکی اومده با یه لیسانس بارشته بی ربط معلم شده

وخدایی که بشددددت کافیست❣