2777
2789
عنوان

خاطرات تلخ دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2157 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منم نامزدم خیلی دارم‌ اذیت میشم‌فامیلای من همش میگن این پسره در سطح تو نیست منظورم عمه عموعه ن ...

با همچین فامیلی قطع رابطه کن ! وقتی شما میفهمی برات خوبه و کافیه پس مطمین باش هست ...بقیه حرفاشون از ردی حسادته

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

کاش احترام گزااشتن بهمو یاد بگیریم حداقل جلوی ملت یه بنده خدایی نشسته بود همه جا گفته بود زنمو دوست ندارم زنم بوی بد میده الان ک ازدواح کردن بیچاره دختره خدشو ب اب و اتیش میزنه ک ثابت کنه ب بقیه خوشبختن 

کاش احترام گزااشتن بهمو یاد بگیریم حداقل جلوی ملت یه بنده خدایی نشسته بود همه جا گفته بود زنمو دوست ...

اخی 

کاش همین قسمت که رنم بوی بد میده رو نگفته بود لاقل من اینجپر چیزا خیلی برام سنگینن

کم کم حس میکنن که خوب شدین اول زندگی اختلاف طبیعیه همه درک میکنن محکم باش

چن روز قبل عروسی شوهرم ی استوری عاشقانه گذاشته بود خالش براش نوشته بود ایشالا که خوشبخت بشین ولی این استوری رو زنت گذاشته( منظورش این بود من با گوشی شوهرم برای خودم استوری عاشقانه گذاشتم خالش دو سه سال از مامانم بزرگتره)

ماهم خیلی خاطرات بدی از دوران عقد داریم ینی همه اطرافیان از مشکلات ما باخبر میشدن حتی همسایه ها ب لطف مامانششش...مامان خودمم ک دیگه انقدر اذیتمون کرد ک روانی شدیم....دوسال و نیم پوستمون کنده شد البته ناگفته نماند خودمون هم ی جاهایی اشتباه کردیم مخصوصا شوهزم خیلی زودرنج و بچه ننه بود ....وای خدا یادم میفته داغون میشم

ولی الان خداروشکر باهم خوبیم گوربابای حرف و فکر مردم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️