الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا برای کی خواسته؟ فقط مسلمونا؟ برای بقیه چی خواسته؟ غیر مسلمونا تکلیفشون چیه؟
درست متوجه نشدین منظورمو. میگم واجبات رو خدا از ما خواسته انجامبدیم و معنیش این نیست که حتما پولدار میشیم. حالا اینکه خدا از کی خواسته باید بگم از همه خواسته. هر کسی باید تحقیق کنه تا دینکامل روپیدا کنه. اگه کوتاهی کرد مقصره. مگه دینچی میگه؟ یه بخشی غز دین عبادته. نه همش. خیلی از دستورات دین اخلاقیه مثلا احترام به پدر ومادر، دزدی نکردن، کمک به دیگران، مال مردم نخوردن، غیبت نکردن، حسود نبودن، دروغ نگفتن، مواظب یتیم بودن وکلی دستورات دیگه. اینا ویز بدیه؟ اینکه برخی عملنمیکنن ربطی به دین نداره. اگه همه پزشکا دزد بشن بازمنمیگی پزشکی چیز بدیه. دینهم همینه. اگه همه مسلمونا هم بد بشن بازم دینچیز بدی نیست.تعالیم دینخیلی همپمفیده و دنیای خوبی می سازه اگه همه رعایت کنن
اینجا ازادی ه بیان نداریم که بتونم نظرم و ازادانه بگم با کدوم قسمت!
هر چیزی هم ادم بشه عقیده یعنی روش تعصب داره یعنی اگه کسی عقیدشونقد کنه واقعا به اون نقد گوش نمیده بررسی نمیکنه که شاید درست باشه! چون عقیده اش هست صد در صد همه چیزشو درست میدونه و با مقد و نقادش برخورد میکنه
یعنی تعصب
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.