2777
2789

میتونه در اینده موفق شه؟َشغل خوبی پیدا کنه کنکورشو خوب بده و...

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چرا که

اگه نیاز داشته باشه و مصرف نکنه تازه ممکنه آیندش هم خطر بیوفته. دارو درمانی گاهی تنها راهه نجاته

فقط دارو باید زیر نظر روان‌پزشک مصرف بشه

آقایون درخواست ندن! کاربری دست دونفره💁🏼‍♀️🙆🏻‍♀️

چرا نتونه؟

من قرص نمیخورم ولی اصلا حس خوبی تو زندگیم ندارم، خانوادم از هم پاشیده، از همشون متنفرم، از مامانم متنفرمم از همشون 

هیشکیم منو دوست ندارم، تنهام، منم مشکلات خودمو دارم‌ نمیتونم همشو بگم ولی میخوام بگم قطعااا میتونی، چون من تونستم، اگرچه که هنوزم افسردم ولی باز یه اینده ای شاید بتونم بسازم، اگرچه به اونم امیدی ندارم ولی دارم تلاش میکنم کنار بیام و خوش بگذرونمم

الانم چون هیشکیو ندارم تنهایی اومدم پارک یکم هواخوری، میخوام ازین به بعد به خودم برسم، چون هیشکی دلش برام نمیسوزه جز خودم واقعاا اینو از ته دلم درک کردم

باید سعی کنی فکرای بدو از ذهنت بریزی دوور، مگه چقدر زنده ایم؟؟ پاشوو که بعدا بیشتر غصه میخوری که چرا لذت زندگیو نبردم

اره چرا نشه عزیزم؟

تلاشتو کن برا ایندت.

دارو و درمان رو خیلیا انجام میدن.

تو هم لطفا اینقد ب این فکر نکن ک چون دارو میخورم دیگه اعصابم فلانه دیگه نمیتونم موفق شم.

تلقین نکن و یه چیز ساده بگیرش.

آره چرا نشه من قرص مصرف نکردم ولی حدودا یک سال بعد از طلاقم حال روحیه مساعدی نداشتم اما الان خوبم و تازه روانشناسم به بقیه هم مشاوره میدم قرار نیست بخاطر یه اتفاق گند بزنی به آیندت

بنظرم همینکه زیر نظر پزشک داره قرص مصرف میکنه خیلی خوبه و خود این باعث میشه در اینده مشکلی واسش پیش نیاد 

متاسفانه من بخاطر عدم آگاهی خودم و پدرمادرم و اطرافیانم سر همین موضوع آسیب دیدم و کلا زندگیم تغییر کرد، من دچار حملات پانیک میشدم از سن ۱۶ سالگی ولی تا چندسال اصلا نمیدونستم این حالتام بخاطر چیه فکر میکردم مرگم نزدیکه، هرچی با گریه به پدرمادرم میگفتم من حالم بده میگفتن نه خوبی روانپزشک واسه چی 

حالا فکر نکنی پدر مادرم پیرن و قدیمی، نه اتفاقا برعکس فاصله سنیمون زیاد نیست و هردو تحصیل کرده و در بهترین جا شاغل بودن 

درکل زندگیم بخاطر همینکه زیر نظر متخصص نبودم تغییر کرد، خواهرانه بهت میگم به فکر سلامتیت باش اصلا به آینده فکر نکن نگران نباش قشنگم😘

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ