2777
2789

من میخوام لوله هام ببندم.باردارم ۳۹سالمه .زایمان های قبلم طبیعی بود.ولی قصدم اینه سزارین کنم با بستن لوله ها.با ی دکتر هم صحبت کردم  حرفی نداشت اسم هم نوشتم.ولی امروز با ی ماما صحبت کردم گفت از من میشنوی طبیعی انجام بده .و هیچ‌جا قبول نمیکنه ببندن و نامه از چن جا میخاد.و اصرار داشت بیام برای طبیعی.حتی سر پسرم هزینه گرفت ولی الان ازش پرسیدم گفت بیمارستان ما هزینه نمیگیره و تمام خدمات رایگانه...اصلا حرفاش شوکه شدم حتی قبول نکرد ک قبلا هزینه میگرفته.و مثل کسی ک حرفاش شنودباشه صحبت میکرد.ولی من هیچ راه جلوگیری ندارم قصدم اینه لوله هام ببندم،اینم بگم شوهرم خودش انجام نمیده ولی از من میخاد ن دیگه توان بچه دارم ن حوصلش.میشه کسی انجام داده باشه زاهنمایی کنه؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم ببندم.ولی شنیدم هیج جا قبول نمیکنن و خیلی سخت میگیرن به خاطر سیاست فرزند آوریشون.

گور سیاستشون.من دیگه نمبخام.همینم ناخواسته بود.ولی دکتر گفت هزینه جدا میگیره با سزارین ولی گفت انجام میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

با این قانون جوانی جمعیت فکر نکنم به راحتی قبول کنن

خواهرشوهر من دو تا زایمان طبیعی دو تا سزارین و یک سقط داشت سزارین اخر چسبندگی زیاد داشت بخاطر اینکه 4 تا بچه داشت و فشارش بالا بود و چسبندگی زیاد بود با دکترش صحبت کرده بود بعد از سزارین اورژانسی از شوه ش رضایت گرفتن لوله هاشو بست یه ماه بعد پشیمون شده بود 

ااگه شوه ت راضی بشه ببنده بهتره چون بعدش میشه باز کنه ولی برای شما خیلی سخت میشه

با این قانون جوانی جمعیت فکر نکنم به راحتی قبول کننخواهرشوهر من دو تا زایمان طبیعی دو تا سزارین و یک ...

الان خواهرشوهر شما چرا پشیمون شده؟مگه دوبارع بچه میخواست.شوهرم میگفت عوارضش برای مردا بیشتره گفت نمیبندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

این دکتر ریسک کرده قبول کرده به شرطی که راست بگه.شما چطوری میفهمی این عمل رو انجام میده یا نه.میتونه به شما دروغ بگه براتون انجام دادم.هیچ چیزی بعید نیست.چون اگه نظام پزشکی بفهمه عملتون کرده براش پرونده درست میشه.بهتره از جای دیگه هم بپرسید.

این دکتر ریسک کرده قبول کرده به شرطی که راست بگه.شما چطوری میفهمی این عمل رو انجام میده یا نه.میتونه ...

گفت ده تومن اضافه میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...