sadaf1213 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 312 عنوان بیاین براتون حمد میخونم 133 بازدید | 20 پست شمام برای نیتم دعا کنین .انشادله حاجت روا بشین 1404/08/13 | 06:11 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf1213 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 312 خوندم عزیزم شماهم به نیته من بخون🥑😘 انشالله حاجت روا بشی
faryada عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 670 ای خدا چه سجاده ای خواهرم .چ نیکو و چه زیبادر دعات بکو افکار پلید از ذهن من خارج بشه، اگه ظلمی در حقم شده خود خدا بسزای شون برسونه. و بارون رحمت خدا هم بیاد
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 2739 انشالله حاجت روا بشی انشالله عزیزمانشالله به حق مادرمون فاطمه الزهرا همگی عاقبت بخیر بشیم آواکادو سایت🥑
قوری_گل_قرمزی1 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 8522 حاجت روا عزیزم منم برات حمد خوندم🌿 به هر که مینگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4081 منم برا شما آیت الکرسی خوندم شمام برا نیت من دعا کن برا منم دعا کن ،لطفا صلوات فرستادم میشه لطفا ،دعا کنید.خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4081 سلام برای منم دعا کنین صلوات فرستادم میشه لطفا ،دعا کنید.خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4081 انشالله عزیزمانشالله به حق مادرمون فاطمه الزهرا همگی عاقبت بخیر بشیم صلوات فرستادم براتمیشه لطفا ،دعا کنید.خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی بده ،کنارهم ۳ تایی بریم زیارت کربلا ،مکه ..تهش هم ما رو ،۳ تایی ببره بهشت میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
خورشیدتوووووووووونم عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 44 انشالله حاجت روا بشی عزیزم منم می خونم حمد رو ب نیتتون. به نیت منم بخونید.
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 2739 صلوات فرستادم براتمیشه لطفا ،دعا کنید.خدا ،به مادرم لیلا و داداشم علیرضا و خودم عمرطولانی و سلامتی ب ... ممنون عزیزم چشم حتما تاپیک آخرمو یه نگاه بنداز اگه راضی بودی 🥑🙏🏻☘️ آواکادو سایت🥑
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4081 انشالله حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم حمد ،کوثر خوندم.توحید خوندم میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4081 ممنون عزیزم چشم حتما تاپیک آخرمو یه نگاه بنداز اگه راضی بودی 🥑🙏🏻☘️ لایک کردم عزیزم منظورت نذر نمک هست؟قبل این تاپیک اونجا بودم 😘حاجت روا میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام