2777
2789
عنوان

میخام به جای سرویس طلای عروسیم سرویس بدل بگیرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودمم میخام برم ولی فعلا مجبوریم

ببین عزیزم خودت بهتر از همه همسرت رو می‌شناسی.ببین ارزشش رو داره بخاطرش همچین فداکاری کنی؟اگه الان نخره بعدا می‌تونه برات بخره؟اومقدر که تو دوسش داری اونم تو رو دوست داره؟

ببین تو مردا رو نمیشناسی معمولن برای زنی میمیرن که خرج داره ارزشتو ببر بالا

میگه طرف پول نداره.وقتی جیبش خالیه و داره خونه می سازه نمیتونه بخره.ایتاتر یا باید قید طلا رو بزنه یا خیلی سبک برداره یا بدل بخره البته به چیز ظریف که بعداً بتونه ماست مالی کنه

نه سال پیش دو نفر از فامیل همچین کاری کردن

خیلی‌ها انجام میدن عزیزم ولی رو نمیکنن

هر کاری دوست داری انجام بده و لازم هم نیست به کسی توضیح بدی

مهم تفاهم و درک دو طرفین هست..قرار هم نیست با خرید سرویس عزیز بشی که با نخریدنش خوار بشی

همینکه ماشین دارین و یه خونه نیمه ساز یعنی از خیلی‌ها جلوتری برای اول زندگی 

میگه طرف پول نداره.وقتی جیبش خالیه و داره خونه می سازه نمیتونه بخره.ایتاتر یا باید قید طلا رو بزنه ی ...

به نظرم اون پولی که خرج ساخت وساز میکنه رو بده طلا بدون اجرت بخره ...به هیچ عنوان بدل نگیر ...شخصیتتو نیار پایین 

دوست داشتم برات اب نون میشه؟ از عقلت استفاده کن تو زندگی پول مهمتر عشقه

بیا با من حرف بزن عقلم برگرده 

عاشقشم ولی بخاطر شرایطش خانواده نذاشتن و تموم کردیم

روز به روز دارم داغون تر میشم

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸