2777
2789
عنوان

میخام به جای سرویس طلای عروسیم سرویس بدل بگیرم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۲ ساله متاهلم منم قانع بودم دیدم نخیر اشتباهه از اول باید سفت وسخت میگرفتم

گلم همه چی بستگی به طرف مقابلت داره.من زن داداشم کل طلا هاشو بدون  هیچ انتظاری داد به شوهرش خونه خریدن چند سال بعدش وضعشون خوب تر شد داداشم براش خونه خرید زد به نامش

دوست داشتم برات اب نون میشه؟ از عقلت استفاده کن تو زندگی پول مهمتر عشقه

الان گذشته با این حرفا غیر ازینکه ته دل منو خالی کنین هیچ سودی نداره

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

الان گذشته با این حرفا غیر ازینکه ته دل منو خالی کنین هیچ سودی نداره

عزیزم زیاد به حرف این نی نی سایت ها توجه نکن بعضی هاشون از رو عقده حرف میزنن بلخره شرایط زندگی هر کسی متفاوت هست با توجه به زندگی خودشون نظر میدن همه چی پول نیست که انشالله شما هم پیشرفت می‌کنید قرار نیست اول زندگی همه همه چیر داشته باشن خدا شاهده ما وقتی ازدواج کردیم همسرم معمولی بود نمیگم ندار بود نه در حد معمولی میخواست یه مغازه  کوچیک بخره میگفت دعا کن بتونم مغازه بخرم اجاره نباشم آخرش خرید ولی میدونی بعدش با تلاشی که کرد خداروشکر الان دیگه اون مغازه رو دیگه قبول نذاره ؟میگه کوچیکه داده اجاره بعدش دوتا خونه ماشین خرید یادمه سالی که مغازه رو خرید ماشینش رو فروخت یه مدت با موتور رفت آمد میکردیم الان اگه اینحا مطرح می‌کردم میگفتن نداشت چرا ازدواج کردی ولی الان بعد ۸ سال تونست شرایط زندگیمون رو خوب کنه 

اینو گفتم بهت بگم اگه شوهرت مرد خوبیه مطمئنن باش پشتش بودن پشیمونت نمیکنه بعدش خودتون دوتا باهم پیشرفت می‌کنید اونای که پشت شوهرشون بودن بعدش شوهرشون خوب نبوده پشیمون شدن مطمئن باش شوهرشون آدم درستی نبوده چه با پشت زنشون چه بی پشت زنشون همون آدمی هستن که بودن پس بدون شوهرت خوب باشه همه چی حل میشه انشالله بعد یه مدتی پیشرفت می‌کنید بهترین ها رو برات میخره 

عزیزم فکر خوبیه اما بهش بگو مطمینا بعدا بقیه می پرسن کوطلاهات و....باید بعد کم کم بخریم 

اگر قبلا جشن گرفتید می تونید بایک سفر ....

ما وسایلمونو چیدیم رفتیم مگه اومدیم خواهربزادرها راناهاردادیم وتموم 

اونها هم کادواورده بودن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶