2777
2789
به درک که متنفره مگه مهمه

نه مهم نیس ولی ببین توی جمع و مجلسی که بریم یدفعه میاد با همه سلام و علیک گرم میکنه و با تک تک اون آدما حرف میزنه بجز من

البته که خانواده شوهر میدونن من مشکلی ندارم و اخلاقم باهمه یجوره ولی خب اطرافیان ناخواسته با این حرکتش نگاهشون میاد سمت من و ازم میپرسن مگه اختلافی بینتون هست خب آدم معذب میشه

چقدم خودش و برادر شوهرم پشت سرم حرفای الکی زدن و به پدر مرحومم فحش دادن

هیچوقت نمیتونم ببخشمشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلم برات دعا کردم بهش برسی

فقط یک درصد حتی شاید کمتر احتمالش هست. 😔

اما دعام کنید شاید معجزه شد

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
چقدر سمن اینا دیگه کین

ما بهشون میگیم زبون نفهم یه چیزی رو اشتباه میکنن اصلا قبول نمیکنن میگن نه ما درست میگیم

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
فقط یک درصد حتی شاید کمتر احتمالش هست. 😔اما دعام کنید شاید معجزه شد

هر چی صلاحته برات پیش بیاد بسپر به خدااا باور کن ازدواج زوری هم به صلاح نیست از روی تجربه میگم بهت ...یکی برات بیاد عاشقونه همو دوست داشته باشد

جیش تو این زندگی😒
هر چی صلاحته برات پیش بیاد بسپر به خدااا باور کن ازدواج زوری هم به صلاح نیست از روی تجربه میگم بهت . ...

ولی چندین ساله دوسش دارم. سپردم به خدا... اگه مصلحتش هست ان شالله که معجزه بشه. 

محتاج دعای همتونم ممنونم 💖

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
حتما برات بازم دعا میکنم💖

ممنونم. 

براتون ایت الکرسی خوندم حاجاتتون روا🌺

عشقم هر جا هستی تو رو خدااااا نیااااا جاری من نشو من جاری نمیخوام بذار برادرشوهرم به دنیای مجردی خودش همینطور ادامه بده ما داریم راحت زندگی میکنیم نیا هممونو به چالش نکش سر جدت

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
وا نگو دلم سوخت براش

من دلم بیشتر براش میسوزه. طفلی چندسالی سالی میشه حتی خرج خونه رو هم کمک شوهرش میکرد. یه ماشین خرید و خودش قسطشو میریزه. و حالا خانواده شوهرم حتی حاضر نیستن یه تضمین بدن بهش، فقط انتظار دارن برگرده سر خونه زندگیش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡