2777
2789

روز خاستگاری من دایی شوهرم میگفت ما رسم داریم 50 میلیون پول مهر میکنیم عموم برگشت گفت مگه داری افغانی میبری خلاصه مهریه من 140 تاسکه شد و مادر شوهرم همون روز خاستگاری میگفت مهریه دخترمو میخام آب زلال و جارو بزارم فلان.. حالا روز خاستگاری خاهر شوهرم شده همون دایی عه برگشته میگه رسم ما 130 تا سکه اس خجالت کشیدم بگم چ زود ب زود رسمتون اپدیت میشه حالا عجیب تر اینکه روز عقد رسمی تو محضر عاقد گفت مهریه عروس خانوم چندتاست پدرم گفت 70 تا😐😴بدون مشورت. با ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق بابات شدم چرا همش میخواسته کمش کنه 😁😁

نمیدونم والا تازه میخاست کمتر کنه بعد ههیی خاهرم اعتراض میکرد پدرم میگفت بعدا میفهمید من چیکار کردم😅😅😅😅

مجردم ۲۰۰ تا در نظر دارم خاستگارام‌میگن زیاده بعلاوه نصف خونه ای که داره یا قراره بخره خودمم شاغلم ...

جفت کلیه همراه با ی دست و پای مخالف هم بزار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مال منم 114تاست

سر عقد پدرشوهرم به بابام گفته بود 100تاش کن

بابامم گفته بود قربونت برم منو با این زنا در ننداز😂😂😂

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی