2777
2789
عنوان

از دست خانواده شوهرم عاصی شدم آنقدر اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمو چیکار کنم میشینن بهش میگن شر می‌کنه و وسیله می‌شکنه و داد و بیداد

تو خلوت به شوهرت بگو عزیزم قفل درو عوض کن شاید من یبار لخت باشم یکی همینجوری سرشو بندازه بیاد تو ، تو روت میشه بعدا تو چشمای من نگاه کنی که چرا بهت گفتم و انجام ندادی؟

بهش فشار بیار بگو من غریبم بین شما همتون هم زور میگید اگه برعکس بود خودت تحمل میکردی این وضع رو ؟

بگو یا منو از اینجا ببر یا قفلو درست کن و بهشون بگو قبل اومدن خبر بدن شاید خواب باشم یا حموم باشم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
تو خلوت به شوهرت بگو عزیزم قفل درو عوض کن شاید من یبار لخت باشم یکی همینجوری سرشو بندازه بیاد تو ، ت ...

چشم عزیزم خودشیفتست کلا شوهرم اصلا نمی‌فهمه همه چی رو با داد و جنگ کردن میخواد بفهمونه به ادم

چشم عزیزم خودشیفتست کلا شوهرم اصلا نمی‌فهمه همه چی رو با داد و جنگ کردن میخواد بفهمونه به ادم

ببخشیدا ولی اگه با خر هم مهربون و به موقعش حرف بزنی بره میشه ، زیاد هم تحویلش نگیر وقتی بهت گیر میده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چشم عزیزم

چشمت سلامت قشنگم ♥️🌹

چون قهر یعنی من توانایی رفتار. درست رو ندارم اصلا قهر معنا نداره بی توجیه تربن کار قهره

خب نمیتون لایکت کنم .هزاران بار همه کامنتات لایک

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .