2777
2789
عنوان

داییم و زن داییم می خوان از هم جدا بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 32 پست
زخم خورده ها دارن نظر میدن.وجدانی بخوای نظر بدی باید مقداری که به کسی محتاج نشه ببره و بره،نه اینکه ...

عزیزم قانونی اینه که نباید بزنن اگه وسعشون نمیرسه مگه پدربزرگشون بچه بوده موقعه ازدواج پسرشون که حاضر شده خونشو بزنه مهریه عروسش خب قبول نمیکرد.

خانم مهریشو میخواد 

بحث زخم خوردن اینا نیست.

انشالله هیچ کس کارش به اینجاها نرسه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت برای هیچکس نسوزه 

به شما ربطی نداره زندگی داییت

پدربزرگت هم خودش میدونه و پسرش 

هرچی هم داشته و داره بده برای هرکاری پول خودشه نمرده که شما فکر میکنی از سهم شما کم میشه 

بیخود حرص نزن عزیزم پدر بزرگت الانم پولشو به مهریه نده بازم چیزی از مال و منالش به شما و مادرت نمیرسه ، اون مال هزار تا صاحب داره جلوتر از شماها براشم کامل برنامه ریزی کردن ، شما زندگی تو بکن غصه نخور

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

پدربزرگت اشتباه کرده ضامن شده یا خونه شو مهریه کرده، عقل داشت نمیکرد پیرمرد غیر پیرمرد نداریم چرا وقتی موقع ازدواج مردا فکر فرداشونو نمیکنن؟!

گرچه اگرم طلاق نمیگرفتن زبونم لال موقع فوت پدربزرگت همه رو صاحب میشد زن داییه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببخش استارتر نمیخوام دخالت کنماما آیا مادر شما رضایت داشت ک پدربزرگ‌تون همه چیز بده ب پسرشبنظر من حق ...

هروسیه اختیار مال خودشو تا زنده هست داره 

اینو از کجا آوردی حق و ناحقیه  دلش خواسته برای یه بچش بیشتر خرج کنه شاید تو دل پدر و مادر یه چی گذشته پول خودشونم بوده

چرا انقد یه طرفه و جنسیت زده نظر میدید؟

مرده انقد خانومشو میخواسته که دار و ندارشو به نامش زده

شاید اصلا خانومه مقصره

دلت نسوزه و فلان😒 اون بدبختم ادمه هر چی جمع کرده رو باید بره اگه برادر خودتون بود همینا رو میگفتید یا بلانسبت خودتونو جر میدادید از دست عروس

عزیزم قانونی اینه که نباید بزنن اگه وسعشون نمیرسه مگه پدربزرگشون بچه بوده موقعه ازدواج پسرشون که حاض ...

قطعا راضی نیستن

پول ناراضی زندگی رو بدترخراب میکنه

درسته مهریه هست کلی به چه قیمت؟اواره کردن بقیه و بیچاره کردنشون و چپاولکردن تمام زحماتشون

مگه این زن چکار کرده توی زندگی؟چه دستاوردی داشته؟چه سختی کشیده و...

اسیدم خورده باشه اخرش این نیست.

انصافو رعایت کنه مقداری که‌محتاج نباشه بگیره و بره.چشم یه ملت دنبالشه

خدایا شکرت