2777
2789

علتشم مشخص نیست به ما اصلاً نگفتن فقط دعوا کردن 

روز اول خودشون همدیگرو انتخاب کردن اما الان یگن همدیگرو نمی‌خوان یه بچه‌ام این وسط هست که به شدت آسیب دیده روح و روانش از دست اینا

زن داییم رفته خونه پدرش اصلا تلفن هیچکسو جواب نمیده داییمم فقط تلفن دو نفرو جواب میده که اونم مادربزرگ و یکی از خاله عامه

روزی که دایییم ازدواج کرد افتاده توی جو و هرچی داشت و زده بود به نامش 

همون روزی که ازدواج کردن کثراً می‌فهمیدن سرنوشت این ازدواج چیه با توجه به شناختی که از دو طرف داشتیم اما نظری ندادیم که نگن یه وقتی ما نذاشتیم ازدواج کنن

من اون موقع ۱۹ سالم بود همون موقع گفتم که آخرش ببینید سر مال و منال پدربزرگمه که جواب مثبت داده 

چون سطح خانواده اصلاً به همدیگه نمی‌خورد نه اینکه بگیم مثلاً اون یکی بالاتر از این یکیه یا این یکی از اون یکی بالاتره نه بالاخره اون یکی تحصیلات داره این یکی پول داره 

الانم سر این قضیه ونه رو راحت می‌خواد بگیره ماشینم می‌خواد بگیره سکه‌ها را می‌خواد بگیره 

اون موقع که جوگیر بود می‌زد به نامش ما چقدر گفتیم ولی خب گوش نکردن

که یه جلسه مشاوره‌ای برن یه ور اینور برن 

هرچی پدربزرگ من طی این سال‌ها پیرمرد کار کرده الان باید بره سر مهریه جالب اینجاست همه ثروت پدربزرگمم همین پسر خورده ولی جشن عروسیشم چند تا چند تا جشن گرفته

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحمشون نشو بزار جداشن

ببخشیدا پیرمرد پدربزرگ م باید پول مهریه بده هرچی تو عمرش کار کرده سر عشق و عاشقی اینا باید بده مهریه 

هرچی که تا الان برای جشن عروسیشون ازدواجشون طلا خریدن هزینه کردن هر چقدرم که الان باید مهریه بدن 

بقیه بچه‌ها باید چیکار کنن خود پیرمرد آخر عمری الا خون والا خون باید بشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
چرا پدر بزرگ شما باید مهریع بده ؟؟مگه ضامن شده تو عقد که پسرم نداد خودم میدم؟

نه چون برای مهریه خونه پدربزرگمو زدن

همین که دایی نداره قطعاً پدربزرگ من باید هزینه کنه

خوب شما الان چرا ناراحتی هرکارمیخوان بکنن

دلم به پدربزرگم می‌سوزه هم دلم به پسر دایی

ببخشیدا پیرمرد پدربزرگ م باید پول مهریه بده هرچی تو عمرش کار کرده سر عشق و عاشقی اینا باید بده مهریه ...

خوب الان یادتون افتاده ،پدر بزرگت ضامن مهریه میخواست نشه ،داییت خودش باید میداد ،حتما داییت کاری کرده وگرنه ی زن خونه و بچشو ول نمیکنه

ببخشیدا پیرمرد پدربزرگ م باید پول مهریه بده هرچی تو عمرش کار کرده سر عشق و عاشقی اینا باید بده مهریه ...

زخم خورده ها دارن نظر میدن.

وجدانی بخوای نظر بدی باید مقداری که به کسی محتاج نشه ببره و بره،نه اینکه دارو ندارِ مرد روببره بره

خدایا شکرت