2777
2789
عنوان

خیانت اطرافتون دیدین تا حالا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 67 پست
ینی زن داداشت سه بار خیانت کرده؟ هنوزم با داداشته؟

بله داداشم نفهمید یکبارشو حین حرف زدن مچشو گرفت گفت دوست پسرخواهرته ج ن د ه خانم

الان ۴۰ سالشه قضیه برای سالهاپیشع

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

هرس تاشون؟؟؟

سه بار خیانت کرد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو دیدم و میشناسم

نمونش زن پسر عموم، همون روز اول خیانت کرد به شوهرش، گمونم ۲۸ بود... الان ۳۳ اینا میشه و همچنان ادامه میده

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

هم اتاقیم شوهر داشت دوست پسر هم داشت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هنو هست؟

بله ازاخرین خیانتش ۱۲ سال گذشته

به داداشت بگو طلاقش بده

وا دیگ تموم شد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بله یکی زن ۴۵ مرد ۵۰ سالشه زنه با وجود نوه داماد با ی مرد ۶۰.۷۰ساله درارتباطه میره میاد مرد ب اسم زن جا زده مثلا خانم فلانی وسایل داد شورت سوتین گرفت نمیددنم میوه خرید پول قرص داد 🥲

به داداشت بگو طلاقش بده

من همونموقع همه رو میدونستم جلوی من انجام میداد من باهاش صمیمی بودم مثل خواهرم بود دریغا اراینک حیوونی بیش نی

همونموقع ک انداخت گردن من

من کتکشو خوردم چیزی نگفتم الان یهو چی بگم

شوهر دوستم با دخترخاله دوستم، دخترخاله كم سن

دخبر خاله چند سالش بود ‌؟ شوهر دوستت چند؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

من همونموقع همه رو میدونستم جلوی من انجام میداد من باهاش صمیمی بودم مثل خواهرم بود دریغا اراینک حیوو ...

چرا این کارارو واسش کردی؟ چی به تو رسید؟ با داداشت مشکل داشتی؟