2777
2789
عنوان

خیانت اطرافتون دیدین تا حالا ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 67 پست

بابام به مامانم هر دو 60 سالشونه 

دومادمون به خواهرم اون 50 سالشه خواهرم 35

پارتنر داداشم به داداشم اون 22 داداشم 30 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شوهر همسایه روبه رویی با زن همسایه کناری 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

چقدر انسانِ شریفی هستی شما ❤️

شما لطف داری عزیزدلم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

جاریت باکی بوده؟باشوهرت؟جمله اخرتم نفهمیدم

ن برادرشوهرم زن صیغه کرده 

جاریم زنگ زد ب من گفت من خبر نداشتم گفت مگه مادرش اینا ب تو نگفتن گفتم ن فقط بد ترا میگفتن 

بعد گفت وقتی ب مادرش (مادرشوهرمون)میگم این چرا ول نمیکنه زنه رو بیاد دنبال زندگیمون میگه مگه اورده تو خونه تو اون خونش جداس 

چیکار کنه دیگه شده

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
نمیدونم چی بگم. ممکنه زیاد باشه ولی معمولا اونایی که تو دادگستری و دادگاه ها هستن خیلی بدبین میشن چو ...

اره خب ولی مثلا شعبه مادرم اینا میگه هفته ای چندتا طلاقه مثلا ۱۰تا که ۹تاش خیانته فقط