2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست
من مجرد بودم خیلی دوست داشتم بدونم نوعش چیه یه روز تنها واسه خودم رفتم نوعشو بهم گفت قشنگ توضیح هم د ...

منم خیلی دوست دارم نوعش رو بدونم الان چند ساله شده فکر و ذکرم که بدونم نوعش چیه ولی خجالت میکششششممممممم برم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
وقتی پای ابرو وسط باشه و تو هم خودت کاری نکرده باشی اما نگران حرف و سرکوفت بقیه قطعا ادم خودشم نوشها ...

اون دختری که میدونه خانوادش اینجورین همونجوری که اینکارو کرده همونجورم میره ترمیم.

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاي اينكارا من بودم نامزديمو بهم ميزدم!

ايشونم حتما دليلي داره.از طرفي طرفشو دوست داره ولي بخاطر اختلاف سليقه ها ميترسه يه زماني نامزديون بهم بخوره.بخاطر همين عاقلانه ترين كار به نظر من همينه ك خودش بره اون برگ سلامت رو داشته باشه

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
منم خیلی دوست دارم نوعش رو بدونم الان چند ساله شده فکر و ذکرم که بدونم نوعش چیه ولی خجالت میکششششممم ...

من یه روز به مامانم گفتم میخوام برم نوعشو بدونم 18سالم بود خندید بهم چند ماه بعدش یهو واسه خودم رفتم خجالت نداره تازه دکتر خیلی ریلکس مو به مو بهم توضیح داد

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
مگه سالم نیست؟؟؟اگه هست که نگرانی نداره خودشو نامزدش یا مادر ورپریده نامزدش برن....کجایی هست نامزدش؟ ...

خخخ.شهرستانن

اون دختری که میدونه خانوادش اینجورین همونجوری که اینکارو کرده همونجورم میره ترمیم.

عزیزم من خودما مثال زدم 20 سالم بود اتفاقی افتادم رو یه درخت و لباس زیرم یکم خونی شده بود و منم خیلی از مادرم ترس داشتم چون ادم منطقی نبود جرات نکردم بهش بگم این ترس تا زمان ازدواج باهام بود دکتر هم گفت بدون مادرت نمیگم 

الان که فکرشا میکنم همون بهتر که نگفت جون اگه اتفاقی واسم افتاده بود من عمرا دیگه ازدواج میکردم چون جرات گفتنش با مادرمم نداشتم !!!! 

اما اونی که خودش دنبال کاری رفته خوب قطعا فکر ترمیمم بوده دیگه 

عزيزم اينهمه واست نوشتيم كه نميخوادو بره جاي ديگه باز شما حرف خودتو ميزني ديگه چي بگيم

مرسي گلم از راهنماييتون جواب بعضي دوستان رو دادم

گلم گفتم ك واسه دوستمه.بعدشم خودمم از چند نفر شنيدم اينو گفتن ك بدون حضور مادر انجام نميشه به ايشونم ...

هر دکتری بره معاینه میکنه برای نامه دادن هم مشکلی نیست میدن بدون حضور مادر چه برسه صرفا معاینه

خدایا شکرت...

الانا نمیدونم اما زمان ما این مسائل خیلی مهم بود خیلی خیلیییییییییی اونم تو اصفهان

اتفاقا خوبه ادم قبل ازدواج نوع بکارتشو بدونه

من یه روز به مامانم گفتم میخوام برم نوعشو بدونم 18سالم بود خندید بهم چند ماه بعدش یهو واسه خودم رفتم ...

وای من جان به جان آفرین تسلیم میکنم از خجالت اگه به مامانم بگم میخوام برم نوعش رو بدونم.خوشبحالتون چقدر راحتین با مامان هاتون. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄