2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانا نمیدونم اما زمان ما این مسائل خیلی مهم بود خیلی خیلیییییییییی اونم تو اصفهان

من نمیدونم شما کدوم  زمانو میگی ولی الان همه چی تغییر کرده

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
اصلا نمي فهمم اين بكارت چرا انقد گنده شده😀 كسي كه اينكاره باشه راهشو بلده كه اسيب نبينه كه

چي بگم والا. استرس گرفته 

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
وای من جان به جان آفرین تسلیم میکنم از خجالت اگه به مامانم بگم میخوام برم نوعش رو بدونم.خوشبحالتون چ ...

عزییییزم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
دقیقا بدبخت اونایی اسیب روخی میبینن که کاریم نکردن طفلیا

اخه اسيب روحي هم نداره

خدايي تو دور و برياي من نديدم كسي اين موضوع براش مهم باشه و نامه بخواد و فلان .. ادم وقتي ازدواج ميكنه به چيزاي ديگه كه مهمترن فكر ميكنه نه بكارت🧐

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

منم خودم رفتم،تك و تنها،كي گفته حتما بايدهمراه يا مادرت باهات باشه!!ممكن نيست دكتري اين حرفو بزنه

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
از درخت افتادین؛ پردتون آسیب دید؟

نه عزیزم اما نگران بودم این استرس تا شب عروسی باهام بود تو عقد معاینه شدم گفت پردت سالمه اما ممکنه خون نیاد بعد عروسی تا یک سال درگیر بودم نمیتونستم نزدیکی کنم با اولین نزدیکی کلیم خون اومد و درد و ... تو این یه سال بعد عروسی هر دکتری رفتم گفتند پردت صخیمه به سختی پاره میشه نمیدونم پس چرا اون پزشک تو عقد گفت پردت ارتجاعیه و ممکنه خون نیاد !!!! 

اتفاقا خوبه ادم قبل ازدواج نوع بکارتشو بدونه

من خودمم نرفتم همسرمم اجازه نداد واسه معاينه برم .بعد از اولين رابطه چون خونريزي نداشتم خودم رفتم دليلشو بدونم نوعشو فهميدم

من خودمم نرفتم همسرمم اجازه نداد واسه معاينه برم .بعد از اولين رابطه چون خونريزي نداشتم خودم رفتم دل ...

من تنها رفتم اون موقع با شوهرم دوست بودم اصلا بهش نگفتم یه روز نوبت گرفتم 2ساعت بعدش رفتم.هنوزم نمیدونه ک رفتم دکتر

منم خودم رفتم،تك و تنها،كي گفته حتما بايدهمراه يا مادرت باهات باشه!!ممكن نيست دكتري اين حرفو بزنه

نميدونم شايدم ايشون جور ديگه اي از دكترش پرسيده ك گفته بايد مادر باشه

من تنها رفتم اون موقع با شوهرم دوست بودم اصلا بهش نگفتم یه روز نوبت گرفتم 2ساعت بعدش رفتم.هنوزم نمید ...

سلام نگين جونم خوبي؟صبح ي تاپيك زدم جات خالي بود،موضوعش اين بود كه دوست داريد چهره ي كدوم كاربرو ببينيد و تصورتون از چهرش چيه؟!خيليا عكساشونو گذاشتن البته سريع پاك كردن.دوست داشتم تو هم ميبودي

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
نميدونم شايدم ايشون جور ديگه اي از دكترش پرسيده ك گفته بايد مادر باشه

عزیزم اگه دوستتون از خودش مطمعنه و قبلا با کسی رابطه نداشته؛ دیگه نگرانی نداره 

چون پرده با افتادن یا چیزای دیگه آسیب نمیبینه

سلام نگين جونم خوبي؟صبح ي تاپيك زدم جات خالي بود،موضوعش اين بود كه دوست داريد چهره ي كدوم كاربرو ببي ...

سلام عزیزم.ااا حیف شد حتما منم عکس میزاشتم