2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست
نه نمیده من دختر بودم افتادم ترسیدم چیزیم شده باشه رفتم گفت باید مادرت بیاد پول ویزیتمم برگردوند&nbs ...

به ايشونم همينو گفته

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
ايشون دختره مادر نامزدش گفته قبل نامزدي و عقد بايد بريم دكتر رسم دارن تو شهرشون و اين حرفا.اين بنده ...

عزیز دلم تهران شهر بزرگیه مطمئن باش انجام میدن.اصلا ازش دلیلم نمیخوان بگه اومدم معاینه شم

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلا هم بياره به خودش مربوطه به بقيه چه مربوطه آدمه بالغ چكار ميكنه مگه ديگران بايد براش تصميم بگيرن!

عزیزم خدای نکرده طرف خودشم بکشه بازم همینجور راحت در موردش صحبت میکنی؟ 

من خودم سر یه اتفاق افتادن و .... اگه واسم مشکلی پیش اومده بود قطعا به خودکشی فکر میکردم یا هیچ وقت ازدواج نمیکردم چون این مسائل تو خانوادمون خیلی مهمه رومم نمیشد هیچ جوره به خانوادم بگم !! 

پس یه دختر جوون ندونه خیلی بهتره یا لااقل با همراهی مادرش باشه که این وقتا کمکش کنه 

ايشون دختره مادر نامزدش گفته قبل نامزدي و عقد بايد بريم دكتر رسم دارن تو شهرشون و اين حرفا.اين بنده ...

جاي اينكارا من بودم نامزديمو بهم ميزدم!

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
حضور کسی لازم نیست میره ویزیت میشه دیگه مگه مدرسه ست که با اولیا بره

آخه دكتر خونوادگيشون با اينك آشنا بوده گفته بايد مادر حضور داشته باشه

مگه سالم نیست؟؟؟اگه هست که نگرانی نداره خودشو نامزدش یا مادر ورپریده نامزدش برن....کجایی هست نامزدش؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
عزیزم خدای نکرده طرف خودشم بکشه بازن همینجور راحت در موردش صحبت میکنی؟  من خودم سر یه اتفاق اگ ...

طرز فكرا متفاوته من قطعا واسه بكارت خودمو نميكشم و فكرم نميكنم به آدمه عاقلو بالغ همچين كاري كنه!!

به ايشونم همينو گفته

کارش منطقیه چون پرده واقعا چیز مهمی نیست و همیشه نبودش دلیل بر بدکاره بودن دختر نیست اما ممکنه به خاطر یه تصمیم انی ، اتفاق بدی برای دختر بیفته جدا از بحث ترس و افسردگی و ....

تهرانم هستين اين سوالو ميپرسين 😐 هر دكتري ميره پاشه بره😐 

گلم گفتم ك واسه دوستمه.بعدشم خودمم از چند نفر شنيدم اينو گفتن ك بدون حضور مادر انجام نميشه به ايشونم توي تهران همين حرفو زدن

طرز فكرا متفاوته من قطعا واسه بكارت خودمو نميكشم و فكرم نميكنم به آدمه عاقلو بالغ همچين كاري كن ...

وقتی پای ابرو وسط باشه و تو هم خودت کاری نکرده باشی اما نگران حرف و سرکوفت بقیه قطعا ادم خودشم نکشه افسردگی میگیره ترس و ناراحتی و عدم ازدواج و .... 

مگر اینکه خانواده براشون مهم نباشه و راحت بگند برو ترمیم و تمام 

من واقعا نمیتونم بعضیا رو درک کنم یعنی چی اخه میگین کار دکترا منطقیه

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
آخه از پزشك خونوادگيشون پرسيده گفتن بايد مادر حضور داشته باشه اينم بنده خدا مادرش فوت شده

نه بره یه دکتر زنان دیگه،بگه میخوام معاینه بشم ااونم پول ویزیتو میگیره و معاینه میکنه

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
گلم گفتم ك واسه دوستمه.بعدشم خودمم از چند نفر شنيدم اينو گفتن ك بدون حضور مادر انجام نميشه به ايشونم ...

عزيزم اينهمه واست نوشتيم كه نميخوادو بره جاي ديگه باز شما حرف خودتو ميزني ديگه چي بگيم