2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره کارشونم منطقیه خداب نکرده دختر سر هیچ و پوچ بلایی سر خودش بیاره جی؟ مادرش باشه یا شوهرش ...

عزیزم مثلا چه بلایی میخواد سر خودش بیاره/الان بچه های ابتداییم همه چیو درباره بکارت میدونن حرفتون اصلا منطقی نیست

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
چه ربطی داره کارشونم منطقیه خداب نکرده دختر سر هیچ و پوچ بلایی سر خودش بیاره جی؟ مادرش باشه یا شوهرش ...

بلا هم بياره به خودش مربوطه به بقيه چه مربوطه آدمه بالغ چكار ميكنه مگه ديگران بايد براش تصميم بگيرن!

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
عزیزم مثلا چه بلایی میخواد سر خودش بیاره/الان بچه های ابتداییم همه چیو درباره بکارت میدونن حرفتون اص ...

اگه پردش اسیب دیده باشه و خانواده متعصبیم داشته باشه احتمال اینکه جنون انی بهش دست بده  احتمال همه چیزهست حالا فکر کن طرف نوجوون یا یه جوان کم سن هم باشه

آره من رفتم اصلا نپرسید چرا تنهایی  ویزیت رو پرداختم و بعدش هم معاینه کرد و نامه نوشت برام

ميشه آدرس دكتر رو واسم بفرستي؟اگه تهراني

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
اگه پردش اسیب دیده باشه و خانواده متعصبیم داشته باشه احتمال اینکه جنون انی بهش دست بده  احتمال ...

خب گیریم بکارتشو خودش بزنه به دکترش چه ربطی داره

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
اره انجام میدم اونموقع گه من رفتم نامه سالمی رو داد گفت همسرت بیاد امضا کنه..کاری نداشت به مامانم

ايشون دختره مادر نامزدش گفته قبل نامزدي و عقد بايد بريم دكتر رسم دارن تو شهرشون و اين حرفا.اين بنده خدا هم استرس گرفته

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞