2777
2789
عنوان

معاينه دختر قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3398 بازدید | 121 پست

اره انجام میدم اونموقع گه من رفتم نامه سالمی رو داد گفت همسرت بیاد امضا کنه..کاری نداشت به مامانم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجرد بودم خیلی دوست داشتم بدونم نوعش چیه یه روز تنها واسه خودم رفتم نوعشو بهم گفت قشنگ توضیح هم داد 

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋
آخه از پزشك خونوادگيشون پرسيده گفتن بايد مادر حضور داشته باشه اينم بنده خدا مادرش فوت شده

بره ی دکتر دیگه..چه حرفا...چه چیزا..نامه هم به خودش می دن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
نه نمیده من دختر بودم افتادم ترسیدم چیزیم شده باشه رفتم گفت باید مادرت بیاد پول ویزیتمم برگردوند&nbs ...

شاید اون دکتر خاص اینجوری گفته بعضی دکترا ترسو هستن وگرنه اصلا نیازی نیست به حضور مادر یا همراه

خدایا راضیم به رضای تو
یا باید مادرت باشه یا شناسنانه ببری که عقدی چون میترسن دختر خداب نکرده بلایی سر خودش بیاره به دختر ت ...

مگه الان زمان عهد چکشه.

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

دکتر ویزیتشو میگیره کارشو میکنه دیگه!!! من پارسال دختریکی از آشناها رو نگه داشته بودم داشت بابچه ها بازی میکرد یهویکیشون یه لگدزد به این دیدم شورتش خونیه! تا برسیم دکتر مردم و زنده شدم، اونم بدون حضور مادرش معاینه کرد و نامه هم داد که مامانشم ببینه ونگران نشه! خداروشکر مشکلی واسش پیش نیومده بود

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
میخواد نامه بگیره؟

نه فقط ميخواد از سلامتش مطمعن شه.چون مادر نامزدش ميخواد ببرش دكتر اين استرس گرفته ميگه خودم اول برم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞