2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 78801 بازدید | 1137 پست
داداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه وقت بچه ...

دم داداشت گرم 

همشون نشوند سرجاشون

بهترین کار میکنی همیشه ک نباید مظلوم بود

مادرت عقل نداره بخاطر شهوت میخواد همه چیز ب باد بده هنوز صیغه دیگران بشه ازین وضعیت بهتره

بفرستش مشاوربگو اگه اون مرده زندگی بود تا این سن باید خونه داشت نه اینکه سربارشه

نمیفهمه که حالیش نمیشه به درک بزار بدبخت شه دیگه چیکار کنیم . فقط با من کاری نداشته باشه بزاره زندگیمو بکنم بقیش به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمه که حالیش نمیشه به درک بزار بدبخت شه دیگه چیکار کنیم . فقط با من کاری نداشته باشه بزاره زندگی ...

چی بگم مادرشوهره منم همین کارو کرد بدبخت شد

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

گفتم به داداشم عصر زنگ زدم گفتم اومد اینجا ، یدونه کامنت بالای همین کامنتی که برات گذاشتمو بخون ، گف ...

خب خوبه عزیزم 🥲

اصلا نزاره اونا بیان اگه یارو مامانتو میخاد بره خونه اون خونه نداره زن یکی دیگه شه اگه مشکلش تنهاییه 

ولی متاسفانه یارو کار بلده سر مامانتو شیره مالیده احتمال داره ولش کنه شایدم زبونم لال مامانتو بکشه خونه برا خودش بشه 

تو این زمونه هیچی از هیچکس بعید نیس

مامانمه دیگه ! الهی خدا ازش نگذره من حالم داره ازش بهم میخوره هرچیم بهش میگم این ادم مناسب نیست میگه ...

مگه نمگی بچه بودی بابات فوت شده مادرت ازون زمان تنها نبوده الان یادش افتاده باید ازدواج کنه اونم این شرایط که سال آخر دیپلمته کنکور داری حداقل بزاره تو سروسامون بگیری بعد بره ازدواج کنه یعنی چی نمیفهمم داداشت بگو نزاره

سلام عزیزم درکت میکنم منم کنکوری ام امسال و مشکلاتی دارم 

تنها کار درست و معقولانه ای که میتونی بکنی اینه که اولا بری یه کتابخونه ثبت نام کنی صبح زود بری آخر شب برگردی که اصلا تو اون خونه نباشی هم نبینیشون هم امنیت داشته باشی هم درستو بخونی و آرامش داشته باشی

دوما برو یه کلید ساز بیار قفل بزن در اتاقتو که شب ها درشو قفل کنی خدایی نکرده اتفاقی نیوفته 

سوما برادرت در جریان بزار که اگه شرایط بدی پیش اومد سریعا بتونی خبرش کنی بیاد حمایتت

چهارما با خانواده درگیر نشو به حال خودشون رهاشون کن که حداقل خرج خورد و خوراکتو بدن تا سال دیگه ک بری دانشگاه و سرکار بتونی بری 

بعدشم اینجور ک من میبینم مادرتون خودش پشیمون خواهد شد من اصلا نگران مادرتون شدم چون این پدر و پسر به نظر میاد دنبال مال و منال باشن خدایی نکرده قصد بدی برای مادرتون نداشته باشن 

مراقب خودت باش عزیزم :) هیچکس تاکید می‌کنم هیچکس مراقب منو تو نیست من انقدر تو این خونه زجر میکشم که باورت نمیشه دلشون نمیاد واسم قرص بخرن بهم میگن پتیاره در حالی که پاک تر از من نبود:) زورشون میومد یه بسته گوشت یا یه تن ماهی به من بدن

در سالم ترین راه ممکن از خونه دور شو که راهش هم کتابخونه است 

خودت خودتو دوست داشته باش عزیزم ❤️

داداشم اومد با مامانم بحثش شد . خیلی دعوا بالا گرفت داداشم میگفت بابام بهت اعتماد کرد گفت یه وقت بچه ...

ببین مرده مشخصه از این مفت خورای بی عرضه است تهدیدش کنید وبتزسونیدش با دایی عمویی کسی برید سراغش تهدید که اگر ازدواج کردی نمیزاریم اب خوش بخوری

ازطرفیم ببین میتونید عاتو یی چیزی از مرده بگیرید با اون بترسونیدش

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]