2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 92546 بازدید | 1204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت ازدواج کنه خود به خود حقوقش قطع میشه برو حقتو بگیر 

بعدا برو دانشگاه با حقوقت میتونی پول خوابگاه بدی ان شالله بچه درس خونی و بیکار نمیمونی

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
:) احتمالا اضافیم دیگه چی بگم

چی بگمم سعی کن درس بخونی و فقط بری از اون خونه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

ربطی ندار خونه بابا شما ست 

بلخر میخاد ازدواج کنه باید بره خونه شوهرش 

ن ک بقیه رو بیاره سر شما

خیلی تو ازدواج کردن عجله نکن خیلی ام حواست جمع باشه با ادم بد ازدواج نکنی 

هیچم عجله نکن

با داداشت حرف بزن با یه بزرگتری‌که مامانت حرفشو گوش می‌کنه حداقل مردک پسر به این سن سال نداشته باشهف ...

حرف زدیم همه باهاش حرف زدن راه نمیاد باهامون . امروز عصر به داداشم گفتم . صفحه 47 اولین کامنتمو بخون

ربطی ندار خونه بابا شما ست بلخر میخاد ازدواج کنه باید بره خونه شوهرش ن ک بقیه رو بیاره سر شماخیلی تو ...

یارو خونه اجاره ای دار قرار گذاشتن جای اجاره دادن بیان خونه بابای من مفت بخورن و بخوابن

کسی که باهاشم خیلی خیلی ادم خوبیه تنها شانسم تو زندگی همینه که خدا حداقل اینو گذاشت جلو راهم

تو باید باید ب داداشت بگی 

اصلا با مادرت دهن ب دهن نشو 

معلومه چجوری 

این مرد هم دنبال سوار گرفتن دیده خونه داری گفته بی صاحِبَ ن

دور از جون

و الا هرکی زن میگیرن خودشم خونه میگیره 

اصلا تو این دوره زمونه نمیش ی مرد دوتا پسر غریبه بیاد خونه شما 

فردا اومدم هزار بلا اومد اصلا قبول نکنید 

میخاد ازدواج کنه شوهرش وظيفه اش خونه براش تهیه کنه

یارو خونه اجاره ای دار قرار گذاشتن جای اجاره دادن بیان خونه بابای من مفت بخورن و بخوابنکسی که باهاشم ...

اصلا بهش اجازه ندید بیاد خونتون 

ملت دنبال ملت دنبال مفت خوری ان 

فردا پرو میش خونه رو از دستتون درمیاره

کلا از الان بهش رو ندید