2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه به مادرم ارث رسیده کلا

عزيزم پدرتون فقط يك سوم اموال رو ميتونه وصيت كنه شما با يك وكيل صحبت من 

اگه پدرتون قبل فوت به نام مادرتون كرده حرفش جداست ولي بعد از مرگ بايد تقسيم ارث بشه فقط يك هشتم اموال به نام مادرتون ميشه 

با وكيل كار بلد صحبت كن حق حقوقت بگير خونه اجازه كن برو سر كار درس بخون همچين مادر ناداني كه به خاطر يك عشق و عاشقي صلاح  دخترش ناديده ميگيره جا شي بهتر هست

خب عزیزم تنها راهت همون خونه داداشته باید بری اونجا و به کشت درس بخونی که این یعنی پارتنر و دوست و ه ...

اره داره سعی میکنه بیاد خواستگاری شغلشو خوب کرده خونه گرفته و .. 

ولی تا اون بیاد منو شوت کرده بیرون از خونه مامانم

عزیزم شما همونی نیستی گفتی دو سه ماه پیش نامزدت ولت کرد؟با همون دوباره آشتی کردی؟آخه برای تو رابطه ج ...

همونم عزیزم . نه اشتی نکردیم با یکی جدید وارد رابطه شدم

اینیکی پسر خوبیه واقعا . کاری و با خانوادس . مهربونه برام ارزش قائله هیز نیست اهل خدا پیغمبره خیلی وقته خانوادشونو میشناسم 

بابات خونرو داده به مامانت که وایسا بچهاش رسیدگی کنه دستش جلو کسی دراز نکنه نه که برا هوسش ازدواج کنه بیاد با یارو توش زندگی کنه ازاین خبرا نیست بهش بفهمون آبروشو ببر اسی رحم نکن بهش همین طور که اون نمیکنه پدرت که اصلا راضی نیست ....

ادم ازدواج مجدد میکنه که پیشرفتی داشته باشه اونوقت این..،

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

به مامانت بگو جای تو دخترتو از خونه بیرون می کنی که یه پسر گردن کلفت نره خر تو خونه ات راحت باشه؟ بهش بگو اگه ناراحتی یه جای کوچیک برام اجاره کن هزینه هامم بده یا باید مستقل بشم یا اون نامزدت به فکری واسه پسرش کنه