2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 92784 بازدید | 1207 پست

اینجا ب جایی نمیرسی

برو با ی وکیل کاربلد مشورت کن. خودش کلی راه جلو پات میزاره. ارثت هم میتونی بگیری. اصلا دادگاه تا بفهمه ی مرد غریبه با پسر بزرگ داره باعث دربه دری ی دختر میشه.. سریع  حقتو میگیره میده و حتی مادرتو موظف میکنه مکان سکونت برات بگیره. یا ارثتو بده

اخه اونام زن و شوهر جوونن بعد میخوان بچه دار شن خودشون کلی خرج دارن اونوقت منم برم اضافه شم خیلی بد ...

سعی کن به اونجا اصلا فکر نکنی از چشم و رو میوفتی بزار احترامت پیش داداش و زنداداشت حفظ بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم حرف بدی نزدم که میگی برو پی کارت منم کیگم شعور و غیرتتو بزار واسه مامان خودت بد نگفتم

کسی که رو مادرش غیرت وشعور داشته باشه به مادرای دیگه هم فحش نمیده حتی اگه خیلی بد باشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

من به مادر اسی توهین نکردمدیدم تو خیلی داری خودتو جر میدی و کاسه داغتر از اش شدی.

یعنی چی دارم خودمو جر میدم؟؟ خیلی بی ادبی

دیگه رومن ریپ نزن فهمیدییییییی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چون مادرش هوسبازه

نمیدونم  چی بگم   ولی به نظرم ی  مادر  نباید  دخترشو رها کنه    به خاطر ازدواج اونم با مردی  که  ی پسر  ۱۹ ساله داره   به خدا قضاوت نمیکنم   بالاخره اون مادر   هم    نیاز داره   و دوست داره  ازدواج  کنه  ولی  خوب  دخترشم   واقعا  مهمه      ولی  تو ازدواجش باید  دقت کنه    جایگاه  دخترش  حفظ بشه  نه  اینکه   رهاش کنه

اخه اونام زن و شوهر جوونن بعد میخوان بچه دار شن خودشون کلی خرج دارن اونوقت منم برم اضافه شم خیلی بد ...

افرین که اینقد عاقلی.

نرو خونه داداشت.اونام هرچقدم‌که خوب باشن مهمون یکی‌دو روز شون‌هستی

ولی‌متاسفم‌واسه‌مادرت

از بابام بهش رسیده .اخه بابام تو وصیت گفت خونه برا مادرمه مگه ارث میدن ازش به منم ؟

پدرت میتونسته یک سوم از اموالش رو وصیت کنه نه همشو

دو سوم دیگه ش مطابق قانون باید تقسیم بشه

یک هشتم به مادرت میرسه، و دو سهم برادرت و یک سهم تو

در ضمن مادرت از مبلغ خونه ارث میبره نه از ملک یعنی هزینه سهمش رو باید نقدا بهش بدید و سند به نامش نمیخوره

البته قبل از همه ی اینا مهریه ی مادرت باید پرداخت بشه البته مهریه های قدیم کمه نگران نباش

اگه مادرت ازدواج کنه حقوقش قطع میشه و با پیگیری میتونید برای خودت کنیش،اما بعضیا بلدن و صیغه میکنن

نمیدونم اگه صیغه ثبت دفترخانه بشه میشه کاری کرد یا نه حتما بپرس، ولی اگه ثبت نشه مطمئن نیستم

به هر حال با یه وکیل مشورت کن

هم حقت رو از خونه بگیر و هم حقوق رو، برادرت هم که سهمش رو بگیره بیشترش برای شما دوتا میشه دیگه نمی تونه بیرونت کنه

برای حقوق فعلا صداشو درنیار بزار ازدواجش رو ثبت دفترخونه کنه که بعدا نتونه انکار کنه

I will always love you❤️💖💗

پدرت میتونسته یک سوم از اموالش رو وصیت کنه نه همشودو سوم دیگه ش مطابق قانون باید تقسیم بشهیک هشتم به ...

من فکر نکنم بخواد ازدواج رسمی اون مرده بکنه چون نه خونه داره حتمن بخاطر خونه و حقوق می خواد این خانم رو بگیره