2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 92266 بازدید | 1203 پست
نه اگه خواست عقد کنه و پسرشو بیاره میتونی شکایت کنی. ولی برای حقوق جداست. اگه مادرت عقد کنه باید بری ...

وای چرا اطلاعات ندارین الکی طرفو گیج میکنید ربطی به ازدواج مادرش و بیمه نداره !!! حتی اگر مادرش مجرد باشه بازم حقوق پدر به دختر میرسه درواقع اصل حقوق به دختر میرسه و فقط یک هشتم یا یک پنجم به مادر میرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم . اومد دیروز خونه . اولین کامنت صفحه 47 رو بخون گفتم چیشد

بازم خداروشکر که برادرت به فکرته 

اون خوبتو میخواد وقتی خود زنداداشت راضیه عیبی نداره حالا چند روز نهایتا پیششون باشی تا تکلیف مشخص بشه  

ان شاءالله شرایطت خوب بشه ولی اینکه اونا کلا نیان خونتون خیلی بهتره تا اینکه بخوای در ضدسرقت بزنی چون همیشه که قرار نیست توی اتاق باشی 

گلم از مامانت بپرس چرا میگی از خونه برم مگه من کاری دارم که داری ازدواج میکنی

باید یجوری متوجه بشید این خواسته مادرت حرف اون مرد هست که شما از خونه بری یا نه

(قضاوت نمیکنم شاید اشتباه کنم ولی احتمالش رو باید در نظر گرفت تا ضرر نکنی)

اگر حرف مرده باشه که دیگه احتمال بالا دام پهن کرده و باید به مادرت بفهمونی اون مرد چه هدفی داره وگرنه چرا بچه خودش رو میاره ولی میخواد منی که خونه متعلق به مادرمه نباشم.

اخه معنی نمیده مادرت تو رو مزاحم بدونه ولی یه پسر غریبه مزاحم عشق و حالش ندونه 

حالا اگر قرار بود اونم پسرش نیاره میگفتیم سر پیری معرکه گیری ولی این عجیبه پذیرای اون غریبه هست و میخواد تورو بیرون کنه

حتی اگر از پسره میترسه بلا سر تو بیاره باید به اون اقا بگه پسرش رو نیاره نه که دختر خودش رو بیرون کنه