2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 67290 بازدید | 1079 پست

وای دم برا مادرت لرزید 

طلاهای تو رو داده ماشین خریده!؟ 

اگه اعتقاد داره بهش بگو خدا گفته به اموال یتیم حتی نزدیک نشید چطور هیچ حقی از ارث بابات برا تو قائل نیست؟

اگه این روند ادامه بده فقط خدا به دادش برسه

فکر می کنن چون بهش زیر پای مادر است هر ظلمی بکنن خدا نمی بینه

یکی از اقوام ما حقوق شوهر مرحومش رو طوری دقیق حساب کتاب می کنه که سر سوزنی اجحاف به بچه اش نشه با این که خرج بچه اش با خودشه اما سهم بچه از حقوق پدرش رو کامل میده به پسرش که حالا خیلی هم بزرگه و مردی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیدونم نظر منو خوندی یا ن صفحه ۴۳ بود...

به مادرتون بگید نمیزارم تنها بمونی توی سایت آدم و حوا ثبت نامت میکنم یه فرد مناسب برات پیدا بشه

این سایت همسریابی رو توی شبکه افق تلویزیون بارها تبلیغ کردن و واقعی 

ک بعد اینهمه سال صبر کردن به پای بچهات توی این سن طعم آرامش بچشی..

گوشی مادرت چک کن

احتمالا اون فرد مادرتون رو با جملات عاشقانه اغوا کرده

زن ها زود گول میخورن ...

شما فرزند شهید هستید حتما به روح پدر گرامیتون توسل پیدا کنید شهدا خیلی حاجت ها رو از خدا برای آدم ها میگیرن..

کتاب با بابا تجربه نزدیک به مرگ یک فرزند شهید حتما بخون خیلی کمه صفحهاتش

وقتی گفته بودید پدرتون خانه رو به نام مادر زدند من تو دلم گفتم چه مرد عاقل و مهربونی بودند ... و وقتی بعدش متوجه شدم شهید شدن 

فهمیدم که واقعا شهادت اتفاقی نیست..

❤️شهدا امامزادگان عشق هستند❤️

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من کل تاپیک رو نخوندم. شغل پدرت چی بود؟ برا ما بلافاصله بعد فوت پدر حقوقش خود به خود بین من و مادر و خواهرم تقسیم شد، بعد ازدواج من بین مادر و خواهرم و بعد فوت مادرم کل حقوق به خواهرم رسید. ما هیچ اقدامی نکردیم.

ببخشید ولی چ مامان احمقی 

اون پسراشو بیاره ولی دختر خودش آواره شه؟

دوره آخرزمونه واقعا 

این مامان هیچ احترامی نداره 

دیگه شهوت تااین حد ک قید بچتو بزنی ببخشید ولی گوه تو اون زندگیتو ازدواجت اسکول

مامان منم میره سر وقت کمدم هربارم یه چیز بد از توش در میاره الان دیگه عادی شده چیزی هم ک پیدا میکنه ...

چیز بد از نظر اون؟

یا واقعا چیز خاصی داری 

منم جدیدا فکر میکنم مثل اسی ک ممکنه نباشم خونه یکی بره تو کمدم چیز خاصی ندارم ها مادرم اوناست اینو کی گرفتی ب من نگفتی و..

عزیزم تو هر مرحله ای هستی منو در جریان بزار بازن داداشت باهم یه دعایی چیزی بگیرین به خوردش بدین از چ ...

این الان راهنمایی بود؟؟بچه هجده ساله خودش رو بندازه تو دعا وجادو؟اونم هرچی پول داره بده دعانویسها بدتر خودشو مریض کنه  میدونی جادو جنبل گناه کبیره هست؟ 

ناراحت نشیا عزیزم ولی مگه تو و داداشت انقدر بی غیرتین اجازه بدین اون مرده پسر نر خرشو برداره بیاره خ ...

ما 6 ماه خودمونو به در و دیوار زدیم . اول منطقی باهاش حرف زدیم راضی نشد ، بعد به خاله و داییمون گفتیم زنگ زدن حرف زدن باهاش راضی نشد . داداشم قهر کرد قطع ارتباط کرد بازم راضی نشد . دیگه تهش همه گفتن به درک هرکار میخوای بکن .اگه نمیخواست منو بیرون کنه دیگه کاریش نداشتم ولی اینکه میخواد پسره رو بیاره و منو بیرون کنه باعث شده صدام دربیاد

وای دم برا مادرت لرزید طلاهای تو رو داده ماشین خریده!؟ اگه اعتقاد داره بهش بگو خدا گفته به اموال یتی ...

اعتقاد داره یعنی نماز میخونه ولی چه فایده ! خداخیرش بده اون خانومو کاش مامانم منم سر سوزنی شبیه اون بود

عزیزم نمیدونم نظر منو خوندی یا ن صفحه ۴۳ بود...به مادرتون بگید نمیزارم تنها بمونی توی سایت آدم و حوا ...

عزیزم ممنون بابت حرفای قشنگت ❤️❤️ به هیچ حرفی قانع نیست همون زمان داداشم گفت اینهمه ادم خوب با یکی از اونا ازدواج کن ببین ما چیزی میگیم یا نه . گفت نه الا و بلا فقط  این

من کل تاپیک رو نخوندم. شغل پدرت چی بود؟ برا ما بلافاصله بعد فوت پدر حقوقش خود به خود بین من و مادر و ...

پدرم نظامی بود 16 سال پیش شهید شد . اخه اون تایم هم من زیر 18 سال بودم هم برادرم 12 سالش بود براهمین حقوق تقسیم نشد و فقط به مادرم رسید