2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 67259 بازدید | 1079 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا میریم برا شکایت . 45 سالشه عقلشو کامل از دست داده

موفق باشی انشالا🫂❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خبرش و اینجا هم بزار

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

عجب مادری ! سفت و محکم بشین سر جات تکون نخور ، بگو اینجا خونه بابای منه اگر به نام تو کرده واسه این بوده اواره نشی خبر نداشته میخوای دخترشو اواره کنی پسر مردمو بیاری ، 

بگو اگه میخوای شوهر کنی ،تشریف ببر خونه ی شوهر ، بهش بگو شوهرت و مخصوصا پسرش حق ندارن بیان اینجا ،بگو اگه حتی یک شب اینجا بیان زنگ میزنم داداشم بیاد ، بگو آبروتو میبرم توی فامیل ،بگو زنگ میزنم فامیلا میگم مامانم واسه خاطر شوهرش داره منو اواره میکنه .اصلا بهش رحم نکن ،این دنیا جای ادمای پرروعه نه مظلوم ، مدام بزن توی ذوقش بگو یارو پول که نداره معلومه داری مال چیش ازدواج میکنی ، بعدم بگو بدبخت اون فقط چشمش دنبال خونه و زتدگیته میخواد بیاد مفت بخوره بگرده ، در اولین فرصت هم اگر از بابات حقوق رسیده ،برو جدا کنه سهم تورو میریزن به حساب خودت ،بهتر از اینکه مرتیکه و پسرش بیان کوفت کنن ،اگر وارد نیستی به این کارا به داداشت بگو کمکت کنه ، اصلا داداشتو در جریان بزار تا دیر نشده ،نترس چیزی نمیشه ،همین که نزاره اون مردک و پسرش بیان خونتون خودش خیلی خوبه 

عجب مادری ! سفت و محکم بشین سر جات تکون نخور ، بگو اینجا خونه بابای منه اگر به نام تو کرده واسه این ...

به داداشم گفتم امروز عصر اومد دعوا کرد . اولین کامنت صفحه 47 رو بخون تو اولین کامنت گفتم چیشد

خونه به مادرم ارث رسیده کلا

عزیزم یعنی چی خونه به مامانت ارث رسیده به نظرم اطلاعات غلط بهت دادن حالا که تو خونه هستی از یه سری مدارک قدیمی دور از چشم مامانتون عکس بگیر پیش خودت نگه دار مثل وصیت نامه بابات نمیدونم هر چی با وکیل مشورت کنی بهتر راهنماییت میکنه پدر شما موقع مرگش فکر تو و برادرت بوده ولی مادرت خیانت در امانت کرده پولی که باید خرج شما میکرد خرج خودش کرده حتما حتما حتما با وکیل مشورت کن 

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

منم همینو میگ ولی کو گوش شنوا

خونتون ویلاییه؟؟

حیاط دارید؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به هر حال وکیل و فراموش نکن بعدم به داداشت بگو بره یقه اون مرتیکه رو بگیره بگه مامانمو میخوای باید براش خونه بگیری والا من نمیذارم پاتو تو خونه ای که من و خواهرمم سهم داریم وارد شی 

تازه بر فرض که مادرتم ازدواج کرد و یارو رو با پسرش آورد تو می تونی ازش شکایت کنی دیگه بالاتر از سیاهی که رنگی نیست دیگه بدتر از آواره شدن نیست که 

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

به هر حال وکیل و فراموش نکن بعدم به داداشت بگو بره یقه اون مرتیکه رو بگیره بگه مامانمو میخوای باید ب ...

اره فردا میریم برا شکایت عصر به داداشم گفتم اومد اینجا دعوا راه انداخت فردام باهم میریم شکایت

عزیزم تو هر مرحله ای هستی منو در جریان بزار بازن داداشت باهم یه دعایی چیزی بگیرین به خوردش بدین از چ ...

🤣🤣🤣خدانکشتت ..این چه سمی بود دیگه تایپ کردی دوعاااااا اونم تو ترشی😅اونم با زن داداااااشش😀