2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 67259 بازدید | 1079 پست
16 ساله . تو نیرو انتظامی بود تو پارک دید دارن مواد جابجا میکنن موقعی که صداش درومد تیر خورد

خدارحمتش کنه،پس شهید شده

تلفنی وبحث نمیشه،بروخونه داداشت رودرو،اتفاقات این چندماه روبگو،،،باهم فکرکنیدچکاربایدکرد

پیش وکیل هم برید

قبل حرفات بگو من خونت نمیام این فکرو نکن فکرچاره باشیم من خونم اونجاست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتش کنه،پس شهید شدهتلفنی وبحث نمیشه،بروخونه داداشت رودرو،اتفاقات این چندماه روبگو،،،باهم فکرکنی ...

اره عزیزم . گفتم به داداشم . صفحه 47 اولین کامنتو بخون . الان خونه داداشمم فردا میبرتم خونه خودمون

دیگه در این حد جرعت ندارن بلخره مادرش بر میگرده نمیگه قفل چرا شکسته

چرا متاسفانه بدتر از این ها پیش اومده و به لطف فضای مجازی چشامون ترسیده،دوست من با برادر تنیش که جدا شده و اهل مواد بود تو خونه تنها نمیموند یه بار حرف این کارش روپیش کشیدم گفت کار از محکم کاری عیب نمیکنه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

مرسی فداتشم . چی بگم من که سردرنمیارم فردا میریم شکایت ببینیم دستمون به کجاها بنده

یعنی حقوق مادرتو جدا کنی بگیری ممکنه اون ازدواج اشتباهشم بهم بخوره مرده واسه خونه و حقوق اومده جلو ذات واقعیشو نشون میده اونموقع

اره عزیزم . گفتم به داداشم . صفحه 47 اولین کامنتو بخون . الان خونه داداشمم فردا میبرتم خونه خودمون

اآها،آفرین همیشه ازش کمک بخاه

خداهردوتو حفظ کنه

ومشکلات حلشه براحتی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یعنی حقوق مادرتو جدا کنی بگیری ممکنه اون ازدواج اشتباهشم بهم بخوره مرده واسه خونه و حقوق اومده جلو ذ ...

بعید میدونم . من که میگم برا خونه و ماشین و طلاهای مامانم اومده جلو

الله اکبر بگو زن شوهر کردنت چیه اخه مگه تو نون شب موندین؟ اشکالی نداره اگر پدرت حقوق داره تو مجردی ب ...

انقدر بدم میاد بعضی زن ها بچه هاشون و قربانی هوس خودشون میکنن... بنظرم اول باید مادری کنند تا دنباله نامزد بازی باشند و دختر جوانش و بخواد آواره کنه 

کاربری دسته منو خواهرمه
بعید میدونم . من که میگم برا خونه و ماشین و طلاهای مامانم اومده جلو

پس درواقع پدرتون هرچی داشته واسه مامانتونه حداقل باید یه حقوقی برسه بهت پس فردا میخوای شهریه دانشگاه بدی ازدواج کنی جهیزیه بخری