2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 35810 بازدید | 722 پست
عزیزدلمی من که کسیو ندارم فقط تو این سایت شماها هستید که یکم حالمو بهتر میکنید عین خواهرمید همتون

اگه خواهر نداری برات سخت تره خواهر همدرد وهم دله

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه مثل قبل نیست حقوق قطع نمیکنن مادرها رو

مطئنی فک نکنم  مادر عقد کنه حقوقش قطع میشه به هر حال دولت به این راحتیا پول بده

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
خواهر ندارم یه برادر دارم که ازدواج کرده :) بهتر که خواهر ندارم وگرنه اونم بیچاره میشد

دختر داشتن لیاقت میخواد که ببخشید ایشون لیاقت شمارا هم نداره به قول شما خوبه دوتا دختر نداره

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

اره میتونه بیاد ولی قرارمون شده یه ماه دیگه اینطورا ، دلم نمیخواد بگم زود بیا بفهمه قضیه از چه قراره

به مامانت بگو یکی دوماه دندون رو جگر بزار ابرمو نبر بعدش بشین هر گندی خواستی بزن 

اگه قبول نکرد یه جوری به پارتنرت بفهمون بیاد خاستگاریت مثلا بگو دلم برات تنگ میشه دلم میخواد زودتر بیایی خاستگاری اینا اگه دیدی واقعا چاره ای نیست بهش بگو شرایطتو سربسته در این حد که ما بزرگ شدیم داریم میریم دنبال زندگیمون مامانم خیلی تنهاست می‌خواد ازدواج کنه پسر مرده هم قرار بیا اینجا من راضی نیستم زودتر بیا جمش کنیم بریم خونمون

استارتر جالبه حواستون باشه مادرت عقد کنه خونه ای که پدرت برای اولادش گذاشته اون آقا ارث میبره.شرط بزارید خونه پدرتون به نام شما کنه

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd