2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست
:) هعی

من پارسال کنکوری بودم... 

درسخون ترین دخترمدرسه 

آخ بلاهایی سرم اومد که.. 

امسالم مجبورم پشت باشم

اما ازدواج میکنم

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی واقعا دیگه حتی دلم نمیاد نگاش کنم :) فقط برام دعا کنید همین . دعا کنید رشته و دانشگاهی که میخوام ...

ایشالله عزیزم 

به ماهم خبر بده باشه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای چه بد . رشتت چیه

تجربیم

مجبوربودم سه سال هم کارکنم هم درس بخونم

چون نه حقوقی بودنه چیزی

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خدا بهت رحم کن با این مادر ببخشیدا احمقت

میتونه پسر ینفر دیگه رو نگه داره ولی بچه ی خودشو ن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

عزیزم چقدر طول کشید کل کاراش ؟

تقریبا سه ماه طول کشید هرجا گفتن رفتم دفترچه بیمه هم حقوق کارت جدا بهم دادن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

متاسفم برای همچین مادری به خاطر یه مرد غریبه حاضره از دخترش بگذره.... این پارتنرت چطور آدمیه؟ برای ازدواج منظورمه میشه روش حساب کرد؟ به مادرت بگو خونه دوطبقه اجاره کنه یکیش برای تو

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
هعی :) خدا خودش کمکمون کنه

واقعا ایشالا هردومون ازاین وعض دربیایم

برات بهترینارومیخام