2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49320 بازدید | 889 پست
فداتشم . چشم هرچی شد خبر میدم تگتون میکنمداداشمم وقتی اومد روتون ریپ میزنم میگم چیشد

منتظر میمونم

امیدوارم به بهترین شکل به نفع شما شه همه چی

قضیه وکیل رفتن و فراموش نکن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز پیام داده چند دقیقه دیگه میرسم اخه سرکار بود . وقتی اومد روت ریپ میزنم میگم چیشد

خیلی نگرانتم خدا کمکت کنه یه دخترایی هستن همش بیرون ولن خانوادشونا اذیت میکنن یکیم مثه تو سرش به کار خودش مادر که کانون مهرو محبته جگر گوشش را از خونه بیرون میکنه تازه اونم دختر کم سن وسال توی این اجتماع پراز گرگ

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

متاسفم برای همچین مادری به خاطر یه مرد غریبه حاضره از دخترش بگذره.... این پارتنرت چطور آدمیه؟ برای ا ...

پارتنرم ادم خوبیه . مهربونه . حقوقش خوبه . اهل کاره خیلی . خانواده ی با شخصیتی دارن بهم ارزش و احترام میده . هیز نیست اصلا . خیلی وقته میشناسمشون . خونه هم داره 

اره تا یکی دوماه دیگه میاد خواستگاری

نه بابا مامانم خونه اجاره کنه ؟ عمرااا

وای چقدر مدت طولانی ای

اره تقریبا درهفته چهار روز دوندگی داشتم خو خداروشکر حقوق بود به قول مامانم شرمنده دخترش نمیشد خرجی خودم بود مانتو شلوار لباس رو زیر هرچی میخواستم با همون حقوق میخردم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مراقب باش یوقت مامانت خونه رو نزنه به نام اون مرده که میخواد باهاش ازدواج کنه از مادری که دخترشو به ...

اگه مامان منه ، عقلشو از دست داده همین کارو میکنه ولی کاربرا خیالمو یکم راحت کردن حقمو میگیرم نمیزارم همچین اتفاقی بیفته

خیلی نگرانتم خدا کمکت کنه یه دخترایی هستن همش بیرون ولن خانوادشونا اذیت میکنن یکیم مثه تو سرش به کار ...

عزیزدلمی من که کسیو ندارم فقط تو این سایت شماها هستید که یکم حالمو بهتر میکنید عین خواهرمید همتون

اگه مادرت عقد کنه حقوقش قطع میشه.شما برو تامین اجتماعی ببین چطوری میتونی حقوقتو جدا کنی.بری خوابگاهی جایی

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
خیلی نگرانتم خدا کمکت کنه یه دخترایی هستن همش بیرون ولن خانوادشونا اذیت میکنن یکیم مثه تو سرش به کار ...

واقعا این مادر توقع داره سنش رفت بالا یا مریض شد بچه هاش بهش رحم کنند خودشون بچه هاشونا اذیت میکنن وقتی  ازشون بریدن همه میگن چقدربچه هاش ناخلفن  از اونجایی که والدین آتیش میزنن نمیگن ولی از اونجایی که دود از بچه هاشون بلند میشه میگن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

پارتنرم ادم خوبیه . مهربونه . حقوقش خوبه . اهل کاره خیلی . خانواده ی با شخصیتی دارن بهم ارزش و احترا ...

خو الان میشه بیاد حرف های اولیه نامزد کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه مادرت عقد کنه حقوقش قطع میشه.شما برو تامین اجتماعی ببین چطوری میتونی حقوقتو جدا کنی.بری خوابگاهی ...

نه دیگه مثل قبل نیست حقوق قطع نمیکنن مادرها رو