2777
2789

چرا انقدر تو هم تو هم زندگی میکنید

خونه خودتون چرا نمیمونید ؟

کار و درس و زندگی و اینا ندارین مدام خونه پدر شوهر و فلان و فلانید

بمونید خونه تون به بچه تون و زندگیتون برسید 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
متوجه نشدم کلا کاش بهتر توضیح بدی

جآریم اومده گفته پدرشوهرم گفته به بچه جاریت کار نگیر چیزی نگو که نارحت مییشه نمیاد.منظور پدرشوهرم من بودم.بعد جاریم اومده بهم میگه تو غلط کردی ناراحت بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میرید مهمونی خونه مادرشوهر بچه کریر نمیدونه تشک خواب اینا نداره ؟ خونه شون اتاق مجزا تخت خواب ای ...

بچه تو کریر باشه چیزی پرت بشه نمیخوره بهش؟

آلن پرت کردن وسیله که اشتباه ترینه شما ول کردی چسبیدی به اینکه بچه باید تو اتاق بخوابه؟

شاید خونه ای ک من رفتم مهمونی اتاق نداره شاید صاحبخونه راصی نیست من بچم ببرم اتاق شاید بچه من وقت شیشه باید پیش من باشه شاید بچه من رفلاکس داره مدام بالا میاره من باید کنارش باشه مبادا تو خواب بالا نیاره 

به هرحال شما نمیتونی بگی بچه من پرت کنه وسایلش شما مواطب خودتون و بچه هاتون باشید

بچه سما ممکنه وسیله تیز سمت ادم بزرگ ها هم پرت کنه

پرت کردن کار خطرناکیه

خیلیا اینجا گارد دارن و میگن اشکال از منه

چون دفاع نمیکنی 

از اوضاع بچه ات نمیگی 

همه ی ماجرا رو دقیق نمیبینن 

والا الان بچه ی خواهر من ۶ماهه شده 

اون روز بچه ی دوست خواهرم که ۲سالشه اومده بودن خونه خواهرم بچه اش زد توی صورت بچه ی خواهرم گریه کرد 

مادرم اون لحظه کفت مشکل از بچه ی شما نیست مشکل دختر منه یک بچه شش ماهه رو ول میکنه با بچه دو ساله بک گوشه بازی کنن ،بچه شش ماهه باید کنار مادرش بغلش یادتون پارکش باشه 

تازه نشستن یاد گرفته بچه خواهرم اسباب بازی دورش میچینه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه تو کریر باشه چیزی پرت بشه نمیخوره بهش؟آلن پرت کردن وسیله که اشتباه ترینه شما ول کردی چسبیدی به ا ...

من گفتم نیست؟

من گفتم پرت کنه،؟

جلوشو نگرفتم؟

با بچه بیش‌فعال ناشنوا چکار کنم؟

با اون همه حرفی که زد جوابشو ندادم.

اومده میگه غلط کردی ک ناراح بشی.

هیچی نگفتم تموم شه بره.

آخرشم اون طلب داره

بچه تو کریر باشه چیزی پرت بشه نمیخوره بهش؟آلن پرت کردن وسیله که اشتباه ترینه شما ول کردی چسبیدی به ا ...

من میگم مار بچه استاتر اشتباه بود ولی اون بچه هاست 

باید استاتر بچه خودش کنترل کنه و جاری مراقب فرزند خودش باشه از تمام احتمالات حفظ کنه 

من بچه ام الان ده سالشه خدا شاهده چون کوچیک بود مهمونی زیاد نمیرفتم حز خونه مادر ها مون 

یک سالش که شد تازه خونه خاله دایی مهمونی فلان نیرفتیم اگه به خوابوندن بود همه ی خونه ها اتاق دارن با اجازه صاحبخونه میبردم میخوابوندم حتی قبل من صاحبخونه میگفت ببر تو فلات اتاق بخوابه 

وقتی بیدار جز بغل من جایی نمیراشتم 

اگه بچه ی کوچیکش مریضی مسی میومد خودم نمیزاشتم نزدیک بچه زیاد شن 

الان ده شالسه زیر لوستر زیر تابلو نمیخوابونم 

بریم سفر زیاد سفر میریم دارهاش همراهمه بدون پماد دفع کننده حشرات نمیرم حتی بریم اتاق هتل ها بخوابیم بدون ملحفه با خودم از خونه آورده باشم ننیزارم بخوابه 

ما بزرگ‌تر ها باید همتی جوانب رو بسنجیم انتظار نداشته باشیم بچه ها بفهمن کا شاید رفتارشون خطرناک باشه

در عین حال نباید اجازه بدیم کسی به فرزندمون پرخاشگری کنه جایی که مادر و پدر بچه هست جاری بیچاره میکنه بگه میزنم تو گوشت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من گفتم نیست؟من گفتم پرت کنه،؟جلوشو نگرفتم؟با بچه بیش‌فعال ناشنوا چکار کنم؟با اون همه حرفی که زد جوا ...

ازت خواهش می‌کنم از این به بعد بهاره ی دیگری شو از خودت و بچه ات دفاع کن باشه 

میخاستم بدون ترحم نظر بدن

برای مشکل شنوایی فرزندتان کاری نکردید ؟ 

دکتری چیزی؟ 

خیلی کم میشنوه یا کامل نمیشنوهذ؟ 

میشنو ه تو صحبت مشکل داره.

گفتار درمانی ببر 

به بچه ات برس 

گور بابای جاری 

یک بهانه درست قهر کن یا سرد شو نرو زیاد رفت و آمد نکن 

کم تر میرم و میام.هر ماهی دوبار اگه ببینمش.

ارهذدوری. و دوستی برای اعصابت خودت و بچه اتدخوبه 

دوتا بچه داری؟ 

گفتار درمانی میبری؟