2777
2789
عنوان

آپارتمان نشینی مزایا و معایبش❓ بگید تجربه دارا

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 29 پست
یا خودش درحال شکست گردو و آجیله یا بچش جیغ میزنه از این سر تا اون سر خونه مثل اسب میدوه اونم از وسطا ...

میفهمم 

خودمم گرفتارشم تازه بدتر از اینا فقط خدا خدا می‌کنم زود از آپارتمان بریم که آپارتمان مفتشم گرونه 

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آپارتمان برای کسی که بچه کوچیک داره خیلی سخته به نظرم ، من به خاطر بچه هام رفتم ویلایی . تا بچه یکم میخواد بدو بدو کنه یا بپر بپر سریع همسایه پایینی میاد دم در شکایت ، البته حق دارن ولی بچه کوچیک هم نمیتونه فقط آروم راه بره توی خونه که . برای هر کاری حتما باید حواست به ساعت باشه که مزاحم همسایه ها نشی مثلا جارو کردن یا استفاده از لوازمی که سر و صدا دارن .

بعد از اون طرف ممکنه بالا سری شما اصلا رعایت نکنه . من طبقه بالاییم بچه سه ، چهار ساله داشت کل شب بالای سرمون بدو بدو میکرد و بپر بپر ، تذکر هم میدادی اهمیت نمیدادن 

بعد برای سوسک و اینا هم توی آپارتمان هم خیلی زیاده چون کلی خونه کنار همه ، شما نداری توی خونت ولی یکی از همسایه ها اگه داشته باشه ، سریع پخش میشن توی خونه شما هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میفهمم خودمم گرفتارشم تازه بدتر از اینا فقط خدا خدا می‌کنم زود از آپارتمان بریم که آپارتمان مفتشم گر ...

اره دقیقا همین ویژگیش کلا ارزششو میاره پایین ولی من چون امنیتش بیشتره آپارتمانو به ویلایی ترجیح میدم 

🎀Love is a million things🎀

آپارتمان برای کسی که بچه کوچیک داره خیلی سخته به نظرم ، من به خاطر بچه هام رفتم ویلایی . تا بچه یکم ...

ممنون بخاطر نظر کاملت ، من خودم ویلایی هستم الان و راضیم ولی چون حیاط داره بالاخره سوسک و اینچیزا هم داره بخاطر همین دلم و زده ویلایی وگرنه راحتن بچه ها و محدودیتی ندارن 

هیچی مثل ویلایی نمیشه،خودتی و خودت،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تو آپارتمان جایی را بگیر که انباری داشته باشه و جایی رو بگیر که آسانسور داشته باشه

و اینکه قبل از اسباب کشی به اون محل و قبل از خریدن اون خونه قشنگ راجع به همسایه‌هاش تحقیق کن به این فکر کن که به درمانگاه نزدیکه یا نه سوپری داره یا فلافل و ساندویچ فروشی داره یا نه

اگه بچه داری و بچه‌تم یکم شلوغه و نمی‌تونی نگهش داری بهت پیشنهاد می‌کنم که طبقه‌های اولو بگیری

اینجوری اگه بدو بدو کنه کسی نمیاد بگه اذیت شدم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من بیست ساله خونه ی ویلایی داشتم ،الان قراره بریم تک واحدی زندگی کنیم کلا سه طبقس و همسایه ها هم کم جمعیتن ،

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

قطعا ویلایی تریجیحمه ولی پولش نی مجبورم اپارتمان باشم 

الان من مشکل بو سیگار و مواد همسایه رو دارم 

بچه داشته باشی ک باز رعایت باید کرد برا صدا ک سخته کنترل بچه ها یکم 

خونه قبلیم از دست همسایه بد بلند شدم 

هر چی بشه باید ی تصمیم جمعی گرفته بشه ک این وسط هرچی تعداد بالاتر سخت تر نتیجه گیری 

ما موتور خونه ایم زود شوفاژارو بستن بعد عید من یخ میزدم و نمیشد چیزی گفت و کاری کرد چون جمعی بود 

نمیفهمی کی اب اشغال میریزه تو راه رو ک بزنی دهنش 😄

و...

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ویلایی که یکم نوساز و تعمیرش کرده باشن خوبه بقول خودتون از نظر همین موش و مارمولک نتون بیاد حیاط داره بهترین جا برای یجه ها .آپارتمان خیالت راحت شب شوهرت نباش درو میبندی میخوابی ولی یوقت همسایه فصول برای رفت‌وآمد سروصدا بازی یچه ها بده یروز دو روزم  نیست

آپارتمانی حس امنیت بیشتری داره . اما در کل ویلایی بهتره!

آپارتمان حیاط نداره و از داشتن باغچه‌ محرومی.

راه پله ها اذیت میکنن.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!