2777
2789

خیلی خوشحالم!

دوازدهمم و سه سال تموم عاشق شیمی و بالاترین درصدم هست ولی فیزیکم داغون بود!

حالا تازه یاد گرفتم چطور بخونمش و دلم می خواد از شدت خوشحالی که از درک کردن نشات می گیره، فقط فیزیک بخونم :)))))))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی شیوه تست زنی شیمی ت چطوریه؟

آرهه

اول کتاب نوشت شیمی از چنل تلگرام دانلود کن که جواب داشته باشی اگه دبیرت خودش جواب کتابو کار می کنه که نمی خواد

یه دور کتاب شیمی رو به عنوان درسنامه خوب بخون(همون مبحث آزمون)

و سعی کن خوب درک کنی ولی یه دور در حد فهمیدن کافیه 

بعدش اگه امتحان مدرسه بود، فرمول بیست رو حل کن و راحت نمره ی کامل بگیر

ولی اگه امتحان تستی بود، هر بسته یا پنجره ی تستی رو در نظر بگیر(توی هر کتابی، هر فصلی رو به چند قسمت و بسته های تستی تقسیم کردن) و تا درسنامش رو خوندی، تست همون تیکه رو بزن

نشین کل درسنامه رو بخون بعد کلی تست بزن که فایده نداره

اگه تجربی هستی هر روز شیمی رو حتی شده در حد ده بیست تست هم کار کن

آرههاول کتاب نوشت شیمی از چنل تلگرام دانلود کن که جواب داشته باشی اگه دبیرت خودش جواب کتابو کار می ک ...

ممنون 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

چه جذااب:)شما هم روشتون رو بگید شاید اوضاعم بهتر تر هم شد😭😂🩵

اره کسی باور نمیکنه من خیلی ترکیبی میخوندم ذهنم جوریه هر ملحثی میخونم تا وقتی نتونم به یه مبحث دیگه ربطش بدم نمیرم سراغ بعدی سعی کن ذهنت طوری باشه که همه ی فرمول ها رو به هم ربط بده و رابطه پیدا کنه بینشون 

خب چجوری تونستی ب ماهم بگو

اشتباهم تا زمانی که درصدم خیلی پایین بود این بودش که اول کل درسنامه ی فیزیک رو می خوندم بعد کلی تست می زدم

ولی الان میام مبحث های کوچک رو درسنامه می خونم و بلافاصله تست همون بخش رو پیدا می کنم می زنم 

مثلا مبحث حرکت قطار روی پل در فصل اول حرکت شناسی در حد یک صفحه هم درسنامه نداره ولی تا همونو خوندم تمام تست هاش رو برگشتم حل کردم

این تیکه تیکه خوندنه خیلیییی به درک بهترم کمک کرده

به منم بگو البته من دیگه اوکی دارم میشم خودمم کلاس میرم

اشتباهم تا زمانی که درصدم خیلی پایین بود این بودش که اول کل درسنامه ی فیزیک رو می خوندم بعد کلی تست می زدم

ولی الان میام مبحث های کوچک رو درسنامه می خونم و بلافاصله تست همون بخش رو پیدا می کنم می زنم 

مثلا مبحث حرکت قطار روی پل در فصل اول حرکت شناسی در حد یک صفحه هم درسنامه نداره ولی تا همونو خوندم تمام تست هاش رو برگشتم حل کردم

این تیکه تیکه خوندنه خیلیییی به درک بهترم کمک کرده

مثلا شما باید بلافاصله بعد کلاست(حکم درسنامه ی منو داره) از همون مبحث تست بزنی