2777
2789
هر چی میگم یه چیز توجیهی میگی خوشت میاد بهت حرف بزنن؟؟؟؟فردا بچت میگه پدرمادرم پشتم درنیومدن نمیگه م ...

بخدا قسم راست میگم شوهرمم چون مظلومه اینها اینجورین..اصلا پشتمون در نمیاد 

بخدا قسم راست میگم شوهرمم چون مظلومه اینها اینجورین..اصلا پشتمون در نمیاد

همینو میگم دیگه خودت پشت خودت وایسا 

اصلا در مورد شوهرت یه چیزایی بگو 

مثلا بگو اون بفهمه ناراحت میشه اولش باور نمیکنن ولی کم کم باورشون میشه 

با شوهرت حرف بزن بهش قدرت بده بگو بچت فردا ازت بدش میاد میگه بابام پشتم نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم وظیفه ی پدر و مادره که تمام لحظات مراقب بچه باشن که کار اشتباه نکنه و بهش آموزش بدن که کار اشتباه انجام نده ...به هر حال بچه اس و ممکنه با یه لحظه غفلت کار اشتباهی انجام بده مثلا بچه ای رو بزنه توی این مواقع فورا خودتون باید وارد عمل بشید به بچه تذکر بدید و از طرف مقابل معذرت خواهی و دلجویی کنید در این صورت دیگه  به کسی اجازه نمیدید که به بچه ی شما تندی کنه ولی اگه به بهانه ی این که بچه اس نمیفهمه یا فلان مشکل رو داره هیچی نگید و یه گوشه بنشینید دیگران سعی می کنن از خودشون دفاع کنن ...این که دیگران چه برخوردی داشته باشند به رفتار پدر و مادر هم بستگی داره چون قاعدتا اون بچه کوچیکه و متوجه نیس ولی رفتار بزرگتر مهمه

ببین عزیزم وظیفه ی پدر و مادره که تمام لحظات مراقب بچه باشن که کار اشتباه نکنه و بهش آموزش بدن که کا ...

خب بعدش هم من بچمو بردم اتاق ایشون هم شروع کرد به داد و بیداد که بی تربیت بیشعور بخدا میزنم تو گوشت.

پدرشوهرم حتما مادرشوهرم بهش گفته به اون جاریم گفته چیزی نگو به بچش ک ناراحت میشه اونم اومده به من گفته غلط کرده ناراحت بشی من ب بچت بگم بشین.ناراحتی نداره.درصورتی ک این ماجراها و حرفا بوده.

و من همچنان ساکت موندم و گذشت کردم و هیچوقت هم نگفتم بچم کارش درست بوده و..

من رفتارش رو توجیه نمی کنم بالاخره ممکنه اشتباه کرده باشه به هر حال هر بچه ای برای پدر و مادر عزیزه ولی بزرگتر ها باید بلد باشن موقعیت رو کنترل کنن و به هم بی احترامی نکنن من کاملا درک می کنم ممکنه از قبل پسر شما شیطنت هایی داشته که این برخورد رو داشتن ...یا به هر دلیل دیگه ای ...شما اجازه ندید دیگران فرزندتون رو مواخذه کنن توی این شرایط فورا از ایشون معذرت خواهی می کردید و فرزندتون رو از اونجا دور می کردید و بهش تذکر میدادید وقتی با پسرتون بد حرف زد بهش بگید که من به بچه ام تذکر میدم لطفا با بچه درست صحبت کنید حالا هم که اینجوری بهتون گفته باید بهش می گفتین از یه بشین گفتن کسی ناراحت نمیشه شما حرفای بدی زدین من بزرگتر بچه هستم ازتون به خاطر کار معذرت خواهی کردم لطفا دیگه ادامه ندید...اگه می بینید که فتار بچه تون واقعا قابل کنترل نیس سعی کنید زمانی که جاریتون نیستن خونه ی پدرشوهر برید چون با بزرگتر شدن بچه ی اونا احتمالا برخورد بچه ها با هم بیشتر میشه و چون خیلی وقتا آدما بلد نیستن چطور رفتار کنن ناراحتی پیش میاد