2777
2789
شما نوزاداتونو وسط سالن ول میکنید ؟🤣فکر کردی بقیه هم مثل شما ن؟

نه 

اتفاقا در تعجب از کامنت ها که اصلا کسی نگفت یک نوزاد چرا باید روی زمین وسط سالن باشه 🧐

خواستم بگم کجا زندگی میکنن یا وضع مالیشون چقدره یک گهواره نی نی نی لای لای ،تخت پارک اصلا اینا به کنار یک اتاق مجزا ندارن که نوزاددر آرامش باشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب درصورتی که هدف و قصد زدن بچشو داشته باشیم حق اعتراض داره.تو توخیابون دو تا ماشین کنارت تصادف کرد ...

پرت کردن وسیله تو بچه ها کار اشتباهیه

شما باید به بچت تذکر بدی چ باعث آسیب بشه چ نشه

پرت کردن وسیله تو بچه ها کار اشتباهیهشما باید به بچت تذکر بدی چ باعث آسیب بشه چ نشه

خب  من گفتم تذکر ندادم؟اونشب ساکت شدم بعد بقیع بهش اخطار دادن کارت بعد بوده و بخدا من در جریان تذکرشون نبودم اومده به من گفته تو غلط کردی

شما اصلا دقت نکردی ک جاریش اومده بوده مهمونی خونه خودش نبوده ک بچه بزاره تو اتاقحتی خونه خودشم باشه ...

شما میرید مهمونی خونه مادرشوهر بچه کریر نمیدونه تشک خواب اینا نداره ؟ خونه شون اتاق مجزا تخت خواب اینا ندارن ؟ 

من اون زمان که میرفتم مهمونی خونه مادرم یا مادرشوعرم کریر میبردم ،یادمه مادرم همیشه بهم میگفت بچه رو بخوابون بزار توی اتاق روی تخت دورش بالش بچین بیا پایین 

اصلا اجازه نمیدادن چه مادر خودم چه مادر همسرم بچه وسط سالن باشه اما مدام بهش سر میزدیم 

اتفاقا الاندکه خواهرم زایمان مرده باز به همین رواله 

مادرم عصبی میشه ببینه بچه رو بخوابونیم بزاریم وسط آدم ها 

میگه بچه باید تنها در آرامش بخوابه توی اتاق 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه اتفاقا در تعجب از کامنت ها که اصلا کسی نگفت یک نوزاد چرا باید روی زمین وسط سالن باشه 🧐خواستم بگم ...

تازه دوباره بچم سرو صدا کرد عموش گفت بقران بیدار بشه میام میزنم تو گوشت

ب۶ جاریم چیزی نگفتم بچمو بردم تو اتاق

اونجاذباید عکس العنل نشون میدادی و به پسرت چپ چپ اخم میکردی  

به پسرت میگفتی که کارش اشتباهه و عواقب بدی داره 

باید جای اخم میکردی که جاریت گفت میزنم تو گوشت اونجا باید میگفتی گیرم این بچه هست نفهمید تو که عاقلی میبینی بچه بازی میکنه سر و صدا هست بردار بچه رو ببر اتاق ،از مادر زاییده نشده کسی توی گوش بچه ی من بزنه 

به خصوص که فرزند شما مشکل کم شنوایی دارن باید بیشتر مراقب و حامی فرزندتان باشید تو دیگران اینجور باهاش برخورد نکنن