2777
2789
میشنو ه تو صحبت مشکل داره.

دیگه وقتی همه جمع هستند شما نرید مثلا اگه جمعه ها جمع میشن شما پنج شنبه ها برو یا ی روز دیگه چون پدرشوهرتون معلوم ادم مهربون و فهمیده ای و اون بچه به مهمانی و پدربزرگ ملدربزرگ و محبتشون حتما نیاز داره و واسه مادرشوهرت توضیح بده بگو نمیخام دلخوری پیش بیاد و اینجوری بهتر .

جوابش ندادی دیگه نده فقط باهاش سرسنگین باش اگه علتش خواست بهش بگو اگه نه هم براش مهم نبود که دیگه کاری باهاش نداشته باش کلا 

بچتون چندسالش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هفته ای دوبار گفتار درمان میره

ایشاللهذدرست میشه مشکلش 

بی خیال دیگران سو فقط خودت و بچه هات و زندگی ات مهم باسه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

۷ سال

ان شالله زودتر درمون بشه و فقط تمرکز کن رو پسرت که خوب بشه شاید تکونی باشه برات که از الان بیشتر مواظبش باشی 

منم جاریم مث جاری شماس همسایه ایم و بچه هام نمیفرستم 

جآریم اومده گفته پدرشوهرم گفته به بچه جاریت کار نگیر چیزی نگو که نارحت مییشه نمیاد.منظور پدرشوهرم من ...

ادبیاتتون باهم دیگه اینجوریه؟؟؟؟

همونجا بگو بله پدرشوهر راست میگه من بچه م خط قرمزمه جایی اذیت بشه دیگه نمیرم

اونم حرصش گرفته که پدرشوهر طرف شما رو گرفته

نه اینکه گفته علط کردی اینو گفتمتو هم همه جا بشین بگو کسی به بچم حرف بزنه تحمل نمیکنم از اینکه پدرشو ...

والا شوهرش همون شب به بچم گفت شوخی کنی بچم بیدار بشه بخدا میزنم تو گوشت ...اینها درست بشو نیستن.

ن من نمیگم اون شعورش اینقدرها یا از حرص گفته

والا شوهرش همون شب به بچم گفت شوخی کنی بچم بیدار بشه بخدا میزنم تو گوشت ...اینها درست بشو نیستن.ن من ...

شوهرت هیچی نمیگه؟ 

جایی که اون هست نرو خب 

بگو بچه. هامون کوچیکن باهم نمیسازن

شوهرمم مظلومه

هر چی میگم یه چیز توجیهی میگی 

خوشت میاد بهت حرف بزنن؟؟؟؟

فردا بچت میگه پدرمادرم پشتم درنیومدن نمیگه مظلوم بودن که 

منم همین بودم ولی رو خودم کار کردم بیشتر هم سر بچه هام شروع شد