الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاد خودم افتادم ما تو ماه عسل بودیم اون وقت تو خونمون کابینت ساز داشت کار میکرد ، وای خدا چقدر استرس کشیدم ،فکر کن من خودم تو چیدن جهیزیه تو خونم حضور نداشتم😢 از ماه عسل که برگشتم دیدم همه چی تموم شده خونه چیده شده ایتقدر ذوق زده بودم پیش همه فامیلا هی میگفتم به به چقدر قشنگ شده،😁 میرفتم آشپزخونه میگفتم به به ، میرفتم اتاق خواب میگفتم به به، اخرش مامانم یواشکی گفت بس کن دیگه الان میگن چقدر هوله😂😂
ببین عروسی رو بنداز عقب .به هیچ وجه قبول نکن که با این شرایط بری تو خونه ...با مستاجر صحبت کنین و اگه قراردادش تموم شده بهش یه ماه مهلت بدین که خوحه پیدا کنه ...حالا که شوهرت بی خیاله شما سفت و سخت بگیر
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
شما از قیمتا خبر نداریما سال 401 کابینت و کمد دیواری زدیم شد 450 میلیون الان که دیگه جای خود دارد
اره عزیزم خبر دارم .همسرم پیمانکاره چون. خب بستگی به اندازه اشپزخونه و کمد داره . ولی کابینت یه اشپزخونه برای خونه ۵۰ تا ۸۰ متری حدودا ۷ متر کابینت می خواد که متری ۲۰ تومن میشه ۱۴۰. تازه قیمت پایین ترم هست.
چرا حق کاملا با شماست.برا همین میگم کوتاه نیا..این دفعه تو دست پیش بگیر و خودت رو خونسرد نشون بده بگو من برای عروسی عجله ای ندارم .بگو تالار رو کنسل کن و عروسی رو بنداز بعد عید...هروقت خونه کامل اوکی شد میریم تالار رو اوکی می کنیم
تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز