2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7649 بازدید | 222 پست
بخدا پدرم هم قیمت همون خونه برام جهیزیه خریده اخه من ببرم اونجا خراب شن دوباه دربیام برا تعمیر😭😭😭 ...

پول نداره بیخیال نیست خودش رو زده به کوچه علی چپ

عروسی بگیر ولی وسایلتو نبر بگو خونه رو تعمیر کن بعد بریم خونه سر زندگیمون

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا بزن کابینت پیش ساخته . می یاره برات . اونایی که می خوان دکور مغازه عوض کنن اونارو ببین اند ...

بنظرت سفارش بدیم چقد درمیاد 

نمیدونم حدودا چند متره ولی خیلی کوچیکه حتی میز ناهار خوری بزور جا میشه بزاری دگ نمیشه رد شد توش

بخدا یماهه هم اوکی میشه اینا نمخوان مشکل اینه

رو دادی بهشون اینام پررو شدن...می بینن شما استرسی هستی و تحت فشار، میگن راضی میشه بیاد با همین شرایط بشینه و دیگه همه چی تمام میشه و ...برا همین جیگم تا شرایط اون خونه اوکی نشده عروسی نگیر...تو که این همه ساختی اینم روش

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز