2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیک و بد نقشه بود هرچی خرجش میکردیم به روز نمیشد

این خونه هم خیلی کوچیکه و جای بدیه ولی بخدا من درکش کردم همه جااا درکش کردم حداقل دلم خوش بود کابینت‌های داغونش و عوض کنه😭😭😭

عروسی  رو حتما عقب بنداز.. اگر بری تو اون خونه باتوجه به شرایطی که گفتی، وسایلت خراب میشه و این شوهر واسه تو تعمیر نمیکنه.. بعدم دوبآره کجا وسایلت رو بذاری و بنا و لوله کش بیاری ؟

اسی حق داری واقعا ناراحت باشی  من مطمئنم  اگه اینجوری بری تو خونه تا چند سال آینده هم همونطوری میمونی  اونجا با این وضع بیخیال بودن ریلکس بودن همسرت  چیزی عوض نمیشه  از همین اول همه چی رو درست کن میگه نمیشه بگو عروسی هم نمیشه  بنداز عقب 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

همون دیکه مگه جا هست اخه ریده میشه به وسایلام

مقاومت کن و سفت و سخت بهش بگو عروسی رو بندازیم عقب.. دور از جون فکر کن یکی از اقوام فوت شده و مجبوری... این مرد اگر بری تو اون خونه دیگه واسه تو کار بکن نیست.. صبر کن تا شرایطش اوکی بشه و تعمیرات رو انجام بده

هردوش

خب دیگه گریه نداره.

الان به شما بگم هواپیمای شخصی بخر. وقتی پول نیست. چاره ای جز صبر نیست.

باز خدا رو شکر مستاجر نیستی.

بیخودی خودت رو مریض و پیر نکن. پوستت رو داغون نکن. موهاتو سفید نکن. لحظاتت رو خراب نکن

بخدا پدرم هم قیمت همون خونه برام جهیزیه خریده اخه من ببرم اونجا خراب شن دوباه دربیام برا تعمیر😭😭😭 ...

بگو تا خونه درست نشه جهیزیمو نمیارم چندتا وسیله دم دستی از خانواده ها بگیرید تا اینکه سر فرصت درست کنید جهیزیه ببری و بری دیگه بعیده خونه رو تعمیر کنه اون موقع هم بهونه میاره میگه ولش کن موقع تعمیر وسایلو کجا ببریم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حق داری بهت حق میدم ذوق داری بری خونت وسایل تازه شوهرتم بی خیال 

اما هر چقدر حرص بخوری شوهرت هیچیش نمیشه اما اعصاب تو نابود میشه دو فردا دیگه بچه دار بشی و اینا همین شوهر برمی گرده بهت میگه بی اعصاببی و هزار حرف دیگه 

پس بجای اعصاب خوردی بشین ببین چه فکری میشه کرد 

برو با مشتاجر صحبت کن بگو من عروسیمه 

اگر نمیشه به یک بزرگتر که شوهرت حرف شنوی داره بگو باهاش صحبت کنه 

قولنامه داشته باشید مستاجر باید سر تاریخ تخلیه کنه می تونی قولنامه رو ببری برایشکایت سه روز بهش مهلت تخلیه میدن 

برای کابینت هم شوهرت اگر دستش تنگ نیست بازی در میاره که بازم از طریق کسی اقدام کن یا جدی و با حالت قهر برخورد کن 

اگر دستش تنگه یه تیکه طلایی چیزی بفروش چاره ای نیست نهایتا هم خونه خودتون دیگه خونه کسی دیگه رو کابینت نمی زنید که 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم