2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6161 بازدید | 221 پست
میدونه قضیه چیه بهش گفتم دوماه پیش عروسی عقب بنداز مستاجر دیر دیر درمیادا گف نگران نباش با من بهم گف ...

حس میکنم که حالا حالاهاااااا باااید بشینی تاااا شاااید ایشون پول دستش بیاد بتونه درست کنه!

یهو دیدی مثلا ده سال هم شد😕

ماکارون هستم:)

عزیزم ولش کن مطمئنا تا مستاجر بخواد بلند بشه میشه بعد عروسیتون 

اصلا برو به مستاجر بگو حالا که بلند نمیشی دیگه نشو چون من میخواستم وسایل بیارم یکاری کن که تا عروسیتون بلند نشه 

بعدش بعد عروسی برین خونه پدری بعدش قاطع بگو خونه که درست شد وسایل میارم اینجوری برای تعمیر جابجا بشن خراب میشن

دیگه با پول کادو عروسی ... درستش کنید 

توکل به خدا کن 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ولش کن مطمئنا تا مستاجر بخواد بلند بشه میشه بعد عروسیتون اصلا برو به مستاجر بگو حالا که بلند ن ...

بهش گفتم اینو دیگه حوصله بحث و دعوا ندارن واقعا خستم از همشون بدم میاد 

بهش گفتم اینو دیگه حوصله بحث و دعوا ندارن واقعا خستم از همشون بدم میاد

میفهمم عزیزم منم همه چی خودم باید مدیریت میکردم

مینداختمش تو عمل انجام شده مجبور میشد

همین الانم همینه

رفتم مشاوره گفت اختلال اجتنابی دارن یعنی میترسن مواجه بشن با مشکلات هی عقب میندازن 

الان خودت مصمم باش کوتاه نیا

اوکی پول نداره تالار رزرو کردین اشکالی نداره قاطع بگو من شرایط رو درک کردم بعد عروسی میریم مدتی خونه پدری وقتی درست شد با خیال راحت میریم خونه خودمون 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

من باشم عروسی رو عقب میندازم تا خونه تکمیل شه بعد جهیزیه ببرم

خدا میدونه کی درست کنه اگه وسایل ببری

اینطوری شاید با وام وقرض درست کنه بعد عروسی از هدیه وطلاهاتون میتونید پرداخت کنید

عزیزم پول نداره خب تغمیرات انجان بدهدخارای الان ماالله فقط میخام میخامی ذره دست تو جیب کنین ی کمکی ب ...

چشم حتما 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اگر نمی خواست درست کنه(که به نظرم اصلا قصدشم نداره) چرا قول داد بهت؟

یه کم باید بیشتر حواستو جمع کنی

بخواد واسه هر چیزی وعده سر خرمن بده و بزنه زیرش یه کم سخت میشه کارت

ببین بحث پولش نیستا(که الان همه مشکل اقتصادی دارن مخصوصا شما که دم عروسیتونم هست)

بحث حرف و عمله