2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده انقد گریه کردم نزدیک عروسیمه مثلا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4701 بازدید | 204 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم ما تو ماه عسل بودیم اون وقت تو خونمون کابینت ساز داشت کار میکرد ، وای خدا چقدر استرس کشیدم ،فکر کن من خودم تو چیدن جهیزیه تو خونم حضور نداشتم😢 از ماه عسل که برگشتم دیدم همه چی تموم شده خونه چیده شده ایتقدر ذوق زده بودم پیش همه فامیلا هی میگفتم به به چقدر قشنگ شده،😁 میرفتم آشپزخونه میگفتم به به ، میرفتم اتاق خواب میگفتم به به، اخرش مامانم یواشکی گفت بس کن دیگه الان میگن چقدر هوله😂😂

خب کابینت و لوله عوض کردن بیشتر از این نمیشه .

شما از قیمتا خبر نداری

ما سال 401 کابینت و کمد دیواری زدیم شد 450 میلیون الان که دیگه جای خود دارد

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

پول در حد ۴۰۰ داره

خب اگه میشه بگو  نصف شو بزاره برا عروسی نصفه شو خونه رو تعمیر کنین عروسی تونو یکم کوچکتر بگیرین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پول داره ۵۰۰ تومن ولی میگه نمیشه

ببین عروسی رو بنداز عقب .به هیچ وجه قبول نکن که با این شرایط بری تو خونه ...با مستاجر صحبت کنین و اگه قراردادش تموم شده بهش یه  ماه مهلت بدین که خوحه پیدا کنه ...حالا که شوهرت بی خیاله شما سفت و سخت بگیر 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

شما از قیمتا خبر نداریما سال 401 کابینت و کمد دیواری زدیم شد 450 میلیون الان که دیگه جای خود دارد

اره عزیزم خبر دارم .همسرم پیمانکاره چون. خب بستگی به اندازه اشپزخونه و کمد داره . ولی کابینت یه اشپزخونه برای خونه ۵۰ تا ۸۰ متری حدودا ۷ متر کابینت می خواد که متری ۲۰ تومن میشه ۱۴۰. تازه قیمت پایین ترم هست.

اره عزیزم خبر دارم .همسرم پیمانکاره چون. خب بستگی به اندازه اشپزخونه و کمد داره . ولی کابینت یه اشپز ...

اره اشپزخونمون خیلی کوچیکه 

شوهرم مخواس بزنه بخاطر لوله ها بهونه کرد گف طول میکشه

اره عزیزم خبر دارم .همسرم پیمانکاره چون. خب بستگی به اندازه اشپزخونه و کمد داره . ولی کابینت یه اشپز ...

خونه ما 120 متره که اشپزخونه بزرگی داره .اندازه عرض پزیرایی آشپزخونه داره و کلی کابینت خورد.

اوه اوه شده متری 20 .حالا یه کابینت معمولی.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!