2777
2789
عنوان

شما حاضرید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 54 پست
داشتن بچه رو همسر من باهاش موافقه اما با اهدایی بودنش مساله داره

خب این مسایل مهمه که سرش توافق باشه

باید ببینی چه چیز این موضوع براش آزاردهنده است، از همون موضوع توجیهش کنی

یکی از نظر حرف مردم میگه

یکی بحث شرعی داره

یکی میگه ممکنه شبیه ما نشه

یکی میگه حس میکنم بچه ما نیست

خلاصه ببین با چی مشکل داره دقیقا

اما در نهایت باید سرش توافق کنید و قلبا راضی باشه وگرنه بعدا داستان میشه برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین عزیزم اما من شنیدم بیمارستان از گیرنده پول زیادی میگیره

نه اصلا هیچی دوستم دوسال پیش انجام داد گفت هزینه آمپول و ژنو اینا سه درگیرش بودیم بعد انتقال چهار میلیون داده بودن همین کلی هزینه اس

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگه حس می کنم بچه ما نیست

اولا که شما چنین حسی داشته باشی منطق داره چون بالاخره تخمک اهدایی هست ولی اسپرم مال ایشونه پس قطعا شرعا و ژنتیکی و هرجور حساب کنی بچه همسرتون هست. از طرفی وقتی تخمک و حتی جنین اهدایی در داخل بدن شما قرار میگیره، به خاطر قاعده ژنتیکی تاثیرگذاری خون و تغذیه بدن مادر، ژن هایی فعال میشن که با ژن های شما مشترکن!! یعنی درسته تخمک ژنتیک کامل شما رو نداره اما بین انواع ژنی که از مادر بیولوژیکیش به ارث برده، اون مواردی که با شما اشتراک داره فعال میشن و همینطور ژن های همسرتون. از طرفی بچه ای که اسپرمش مال شوهرته و شما باردار شدیش و زاییدیش و شیرش میدی و هیچ کس دیگه هم نه دیدید و نه میشناسید و نه اون از شما باخبره، پس بچه کیه؟

قرار هم نیست احدی باخبر بشه. میتونه تا ابد به صورت راز بین خودتون دو تا بمونه

اولا که شما چنین حسی داشته باشی منطق داره چون بالاخره تخمک اهدایی هست ولی اسپرم مال ایشونه پس قطعا ش ...

دقیقا من هم با حرف شما موافقم و نمیتونم دلیل همسرم را بپذیرم که میگه من بچه زن دیگه رو نمیخوام. شاید به همین دلیل هم هست که به این کار بدون اطلاع داشتن همسرم فکر کردم. 

دقیقا من هم با حرف شما موافقم و نمیتونم دلیل همسرم را بپذیرم که میگه من بچه زن دیگه رو نمیخوام. شاید ...

میتونم بپرسم مشکل خودتون چیه که به اهدایی فکر میکنید؟

به همسرت زمان بده تا به مرور کنار بیاد. باهاش صحبت کن و اینا رو بهش بگو

فکتای علمی رو براش بفرست

بهش بگو اونی که باید مشکل داشته باشه منم نه تو

چون در هر صورت بچه از ژن تو هست

دقیقا من هم با حرف شما موافقم و نمیتونم دلیل همسرم را بپذیرم که میگه من بچه زن دیگه رو نمیخوام. شاید ...

البته در حدی که من با روال مراکز ناباروری آشنا هستم نمیتونی بدون رضایت و اطلاع ایشون چنین کاری انجام بدی

میتونم بپرسم مشکل خودتون چیه که به اهدایی فکر میکنید؟به همسرت زمان بده تا به مرور کنار بیاد. باهاش ص ...

من 44 سالمه دو بار IVF کردم ذخیره تخمدانم پایین هست البته dfi همسرم هم کمی بالاست که دکتر اورولوژ گفت اگر شما سنت پایین بود اون هم مشکلی نبود. این اواخر دیگه پریودهام هم از حالت منظم خارج شده و دکتر گفت به دلیل سن هست. خیلی صحبت کردم اما فقط با ivf با تخمک خودم رضایت میده.

البته در حدی که من با روال مراکز ناباروری آشنا هستم نمیتونی بدون رضایت و اطلاع ایشون چنین کاری انجام ...

درسته من به واسطه یکی از آشناها تونستم مسیری پیدا کنم که بشه بدون اینکه ایشون متوجه بشن هم از تخمک اهدایی استفاده کرد اما خب این راز حملش برای من سنگینه و از طرفی هم شوهرم کوتاه نمیاد.

من 44 سالمه دو بار IVF کردم ذخیره تخمدانم پایین هست البته dfi همسرم هم کمی بالاست که دکتر اورولوژ گف ...

یکی از نزدیکان من هم مشکل ذخیره داشت

ایشون با 0.3 باردار شد اما خب جوونتر از شما بود یه مقدار

اگر میتونی مرکز مام هم برو. از جاهای دیگه حرفه ای تر هستن

امیدوارم مشکلتون حل بشه و به خواستتون برسید

درسته من به واسطه یکی از آشناها تونستم مسیری پیدا کنم که بشه بدون اینکه ایشون متوجه بشن هم از تخمک ا ...

همسرتون چند سالشه؟ بچه داشتن براش مهمه؟

شاید چون خیلی هم براش مهم نیست میگه حالا که اینطوره پس بی خیال

همسرتون چند سالشه؟ بچه داشتن براش مهمه؟شاید چون خیلی هم براش مهم نیست میگه حالا که اینطوره پس بی خیا ...

همسرم 48 سالشه و چون توی خانواده ایشون کلا هیچ زوجی بچه دار نشده تا الان و نوه ای وجود نداره اصلا علاقه ای به بچه دار شدن ندارن اما شوهر من اوایل خیلی دلش بچه میخواست متاسفانه مادر ایشون مدام ایشون رو تشویق به بچه نداشتن میکنن و دردسرهای بچه رو براشون بلد میکنن و این شده نتیجه همه این مساِل

من ذخیره ام 0.04 هست یک بار رویان و یک بار هم نیکان رفتم

مام از هر دو پیشرفته تره

دکتر منصوره علیرضایی دکتر اون آشنامون بود. به نظرم ما آدما بیخود زندگی رو انقدر برا خودمون سخت و پیچیده میکنیم. IVF کلی عوارض داره، چه فرقی میکنه یه سلول میکروسکوپی که اصلا دیده نمیشه از کجا اومده باشه.