2777
2789
عنوان

شما حاضرید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 54 پست
همسرم 48 سالشه و چون توی خانواده ایشون کلا هیچ زوجی بچه دار نشده تا الان و نوه ای وجود نداره اصلا عل ...

علت همینه عزیزم

موضوع اصلا اونقدرا براش مهم نیست. وگرنه این مورد بهانه است بیشتر

چون اسپرم اهدایی که نمیگیرید

کسی واقعا بچه بخواد کنار میاد

مام از هر دو پیشرفته ترهدکتر منصوره علیرضایی دکتر اون آشنامون بود. به نظرم ما آدما بیخود زندگی رو ان ...

آفرین من اصلا میگم مگه ما چند سال قراره زندگی کنیم مگه قراره کل دنیا رو ما با بچه مون تغییر بدیم یا مگه من الان چه ژن خاصی دارم که خانم دیگه نداره. متاسفانه شوهر من از اینکه من همسرشم خیلی به خودش از روز اول بالید حالا میگه اگر مثلا فلان خصوصیت تو رو نداشته باشه من چه کار کنم. مسخره است به نظر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت همینه عزیزمموضوع اصلا اونقدرا براش مهم نیست. وگرنه این مورد بهانه است بیشترچون اسپرم اهدایی که ن ...

خدا آدمهای بد رو از زندگی آدم حذف کنه که نمیدونن با حرفها و عقاید مسخره اشون چه تاثیری روی زندگی بقیه میذارن از جمله مادر همسر منو

آفرین من اصلا میگم مگه ما چند سال قراره زندگی کنیم مگه قراره کل دنیا رو ما با بچه مون تغییر بدیم یا ...

عزیزم

خدا برای هم نگهتون داره. چه عشق قشنگی

از همین در وارد شو. بگو من خیلی غصه میخورم که هیچ یادگاری از عشقمون نداریم. بگو رویای بزرگ کردن بچه تو رو دارم. از احساساتش استفاده کن. قلقش رو خودت داری دیگه

متاسفانه مادرا و طرز فکرشون خیلی رو بچه ها تاثیرگذاره. بگو مادرت شما رو داره و کمبودی حس نمیکنه. ایشون نمیتونه در جایگاه ما باشه و من رو درک کنه

البته عزیزم حقیقتا همه اینایی که میگم جهت اینه که بتونی همسرت رو راضی کنی. وگرنه من خودمم اونقدرا عاشق بچه نیستم. اگر همسرم رضایت میداد میرفتم یه بچه رو به سرپرستی میگرفتم. وگرنه به عنوان کسی که مادری رو تجربه کرده بهت میگم اونقدرا هم چیزی رو از دست ندادی. پس خودت رو اذیت نکن. اما اگر واقعا دوست داری سعی کن راضیش کنی که به خواسته ت برسی

عزیزمخدا برای هم نگهتون داره. چه عشق قشنگیاز همین در وارد شو. بگو من خیلی غصه میخورم که هیچ یادگاری ...

قربونت برم عزیزم نمیدونم این قشنگی الان گریبان منو گرفته منم واقعا همسرمو با همه خوبی و بدیش دوست دارم و بارها هم بهش گفتم واقعا حیفه که زندگی و عشق ما ثمری نداشته باشه ولی در جوابم میگه ثمر عشق ما بچه ایه که مال من و تو باشه نه مال من و ی زن دیگه. میگه این به تو توهینه که بخوای بچه ی زن دیگه رو به دنیا بیاری و از این حرفها...

خدا فرزندت را برات حفظ کنه بالاخره داشتنش خیلی بهتر از نداشتنشه. همه اش میگم اگر باردار بشم دیگه این موضوع را فراموش میکنم اما همسرم آدمیه که اگر بدونه یا حتی الانم راضی بشه حتما روی احساسش به اون بچه تاثیر منفی خواهد داشت و از طرفی مطمئنم که نمی تونه این موضوع را به صورت راز نگه داره و حداقل به مادرش میگه و همین چیزیه که من نمیخوام اتفاق بیفته

قربونت برم عزیزم نمیدونم این قشنگی الان گریبان منو گرفته منم واقعا همسرمو با همه خوبی و بدیش دوست دا ...

نمیدونم چی بگم جانم

امیدوارم اون چیزی که خیر خودت و زندگیت در اونه برات اتفاق بیفته و انشاالله بتونی طبیعی باردار بشی که از این فکرا دربیای. میدونم وقتی چیزی رو بخوای و نشه واقعا سخت میگذره

شاید زمان بگذره و همسرت اندوه و ناامیدی شما رو ببینه با توجه به اینکه میگی دوستت داره و براش مهمی به مرور با خودش کنار بیاد

ولی اگر شوهرت راضی شد و این کارو کردید به نظر من بیشتر سعی کن روی حفظ کردن راز بین خودتون دو تا تمرکز کنی تا احساس همسرت به بچه. بچه ها با همه مشکلات و سختیاشون وقتی میان بلدن چجوری جاشون رو تو دل پدر و مادر باز کنن و این موضوع هیچ تاثیری رو احساس همسرت بهش نخواهد داشت. مطمئن باش

نمیدونم چی بگم جانمامیدوارم اون چیزی که خیر خودت و زندگیت در اونه برات اتفاق بیفته و انشاالله بتونی ...

ایشالله خدا هر چیزی که هر کی میخواد بهش بده و همه رو به آرامش برسونه زندگی با این مشکلات واقعا سخته.

ایشالله خدا هر چیزی که هر کی میخواد بهش بده و همه رو به آرامش برسونه زندگی با این مشکلات واقعا سخته.

این روزا هم میگذره عزیزم

پیگیر باش اما خودت رو آزار نده

توکلت به خدا باشه، درست میشه