2777
2789
عنوان

خانم هایی که توی رابطه هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
همینکه شما متوجه هستید کافیهنیاز به تیکه انداختن ندارهقرار نیست چون نظر شماست پس درست باشهچون شما کا ...

کسی اصلا خبر نداره شما اینجایی ک بخواد بهت تیکه هم بندازه!

حرف منو باور ندارین شماره ی روانشناس و مشاوره رابطه رو بدم زنگ بزن بپرس!!!

هیچکس اندازه من با تراپیست سر و کله نزده تو زندگی😂🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوبه که قبول داری چون من گفتم کارت اشتباه بود گفتی نظر نده😂😐ولی غیر قابل جبران نیس سعی کن اعتما ...

عزیزم محترمانه ام میشه گفت وگرنه خودم میدونم نباید میکردم

نه محدودم

نه محدود میکنم

اینا بچه بازیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کسی اصلا خبر نداره شما اینجایی ک بخواد بهت تیکه هم بندازه!حرف منو باور ندارین شماره ی روانشناس و مشا ...

شما داشتید جواب کامنتهای منو میدادید و بعدش این حرفو زدید.از زبان شما اومده بیرون دیگه.پس شما خبر داشتید

من کاری به بقیه ندارم.مخاطبم شمایید

بازم دارید با اطمینان حرف میزنید که کسی به اندازه ی شما با روانشناس ارتباط نداشته

بحث من اینه که باید اعتماد وجود داشته باشه وگرنه سر یه استیکر هم میشه برچسب خائن به طرف زد

و این اعتماد بمرور زمان و با صحبت کردن بوجود میاد

زندگی بچه بازی نیست که سر یه استیکر این دلخوریها پیش بیاد

این از بی تجربگی استارتر بود وگرنه حتی میتونست به همسرش بگه من اینکارو کردم و بلاگر هم جواب داد

نصف طلاقها بخاطر همین حرف نزدنهاست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
عزیزم محترمانه ام میشه گفت وگرنه خودم میدونم نباید میکردم

والا دیگه چجوری محترمانه بگیم کار اشتباهی کردی😐😂

از صب دارم برا اون خانم توضیح میدم...

ولی من از یچیزی واسه حفظ رابطه واقعا نتیجه گرفتم

مشاورههه

ببرتش مشاوره

بله 

هر رابطه‌ای قوانین خودشو داره یه سری روابط محدود تره یه سری روابط آزاد تر

ولی تو هیچ کدومش نباید شما دروغ بگین به خصوص سر هیچی

اگر پارتنر من چنین کاری کنه سر کامنته شاید ناراحت نشم ولی سر اینکه حذف کرده حتما سه دور جرش میدم 

ببین هر کسی یه نظری داره و من کاملا بنظرت احترام میزارم‌ جانمولی من فک‌ نمیکنم در صورتی ک لزومی نداش ...

درسته ولی اصلا فکرشو نکردم ک ممکنه تو گوشیم ببینه🤦🏻‍♀️

شما داشتید جواب کامنتهای منو میدادید و بعدش این حرفو زدید.از زبان شما اومده بیرون دیگه.پس شما خبر دا ...

حرف میزدن بله باید باید حرف می‌زدن 

شما کلا متوجه من نمیشین خانم محترم

من نگفتم بی اعتمادی بهم خوبه یا بده ...

اعتماد در صورتی بوجود میاد ک مثلا چت با بلاگرو سریع حذف کنه؟؟؟ 

من دارم میگم کار اشتباهی کرده پیام داده به یکی دیگه اونم فقط بخاطر این میگم اشتباهه که میدونسته پارتنرش ناراحت میشه🤌

دوما هم اینکه چجوری طرف اعتماد کنه؟ وقتی سریع جلو چشش صفحه چتش با یکی دیگرو پاک کرده؟

درسته ولی اصلا فکرشو نکردم ک ممکنه تو گوشیم ببینه🤦🏻‍♀️

خب برش دار ببرش یه مشاوری چیزی 

یکم اون بد دلیش کم شه 

کاری کن بهت اعتماد کنه 

یکمم از کار هایی باعث ناراحتی هم میشین رو کم تر انجام بدین 

حرف میزدن بله باید باید حرف می‌زدن شما کلا متوجه من نمیشین خانم محترممن نگفتم بی اعتمادی بهم خوبه یا ...

شما هم متوجه منظور من نمیشید

شما اول حرفتون اسم خیانت رو آوردید

برید یه دور بخونید که چی گفتید

شما نگاه از بالا به پایین دارید خانم و اینکه خیلب ادعاتون هم میشه و سماجت خاصی توی حرفاتون دارید

بحث ما به نتیجه ای نمیرسه

چون نه شما توجیه میشید نه من

ولی فقط اینو فهمیدم که یه کلمه ی خیانت گرفتید دستتون و تا طرف یه حرکت ناخواسته ای میکنه سریع میخواین برچسب بزنید

اگر جواب کامنتتون رو ندادم یعنی اینکه نخوندم

حرفای نخونده ی شما هم محترم.حق با شماست😉

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم